Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csirke far-hát végén van egy...

Csirke far-hát végén van egy puha állagú rész. Az micsoda, mi a neve? És abban belül láttam ma 1-1 sárga gömböcskét. Azok mik?! És azokat a gömböket ki kell vágni főzés előtt és ki kell dobni? Eredetileg az milyen funkciót lát el?

Figyelt kérdés

Ebből (is) kiderült, hogy eddig nem sok csirkével vagy csirke főzéssel volt dolgom.


Még lesznek szerintem főzős kérdéseim.



ma 19:27
 1/3 anonim ***** válasza:
ma 20:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A püspökfalat, amit kérdezel. Abban vannak a zsírzó mirigyek, a madarak, amikor tollászkodnak, a csőrükkel rákenik a zsírt a tollakra, ettől lesz vízálló a tollazatuk. Ezek a zsírzók nem jó ízűek, ezért kivágják elkészítés előtt.
ma 20:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen az infókat!
ma 20:52

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!