Hogy jöjjek ki 1 hónapig 20 000 forintból?
Miután visszafizettem a tartozásaimat, február 10-ig (következő fizetès) 20 ezrem maradt kajára. Ebből 12 000 a havi vizem ( napi 2 üveg ásványvíz. Ezt nem válthatom le, mert csapvíztől megy a hasam)
Hogy osszam be a maradék 8 ezret 1 hónap kajára?

Kedves Kérdező!
Merre laksz? Nekem sincs sok pénzem, mert van három kisgyermekem, akiket egyedül nevelek, de szívesen segítek, ha tudok!

mennyi sok jó ötlet! nagyon köszönöm!
a forralt víz is bejött, nem bántja a hasam! Kedves 3 gyermekes édesanya! Nagyon-nagyon kedves tőled, de elèg éhes száj van neked is otthon, akiket el kell látnod, valahogy kibírom ezt a pár hetet ezekkel az ötletekkel. Igazàn meglepődtem, mennyien segítettetek, köszönöm! Lángoshoz nokedlihez liszt, tojás, fokhagyma, hüvelyesek, rizs, burgonya, vöröshagyma, kenyér, tejföl, zab, 1 tej, 1kg fagyasztott erdei gyümölcs a rost miatt. 1490-re volt akciózva. Frissre most nincs pénzem. Ezeket vettem eddig
22-es és 23-as válaszoló:
❤️❤️

egyél a szüleidnél/rokonoknál, járj ételosztásra, koldulj, csinálj kulimunkákat, amit azonnal fizetnek kp-ban.
vagy halj éhen... ha ebben a helyzetben sem találod fel magad, akkor nem vagy életre való, nem fogsz hiányozni ám senkinek. magad élete, magadnak csinálhatod meg, ha akarod, veszed a fáradtságot... de fel is adhatod, igazán...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!