Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy jöjjek ki 1 hónapig 20...

Hogy jöjjek ki 1 hónapig 20 000 forintból?

Figyelt kérdés

Miután visszafizettem a tartozásaimat, február 10-ig (következő fizetès) 20 ezrem maradt kajára. Ebből 12 000 a havi vizem ( napi 2 üveg ásványvíz. Ezt nem válthatom le, mert csapvíztől megy a hasam)

Hogy osszam be a maradék 8 ezret 1 hónap kajára?

jan. 10. 15:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
arra figyelj hogy ne csak tömény szénhidrátot tolj hiába az adja az energiát, rostot valamilyen formában mindenképp építs be mert érhetnek meglepetések. és egy kis fehérje is jól jönne valamiből nyilván
jan. 11. 18:09
 22/28 anonim ***** válasza:
89%

Kedves Kérdező!

Merre laksz? Nekem sincs sok pénzem, mert van három kisgyermekem, akiket egyedül nevelek, de szívesen segítek, ha tudok!

jan. 11. 21:04
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem lennék én is szegény vagy ha most lenne pénzem akkor adnék neked, de én úgy szoktam ha kevés a pénzem akkor lángost sütök és fokhagymás olajjal kenem meg hogy íze is legyen,a lisztet langyos vízzel,csipet sóval és élesztővel készítem el tésztának. Van amikor fokhagymás tejföllel eszem. Ezen kívül szoktam csinálni levest ételízesítőből egy szem krumplut kockázva teszek bele,vagy csinálok rántott levest ha már szárad a kenyerem.
jan. 12. 14:17
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
1 hónapra 20.000 Ft? Elég necces. Menjél Vöröskereszthez, melegkonyhákba szállókon, ott adnak ételt.
jan. 12. 16:11
 25/28 A kérdező kommentje:

mennyi sok jó ötlet! nagyon köszönöm!

a forralt víz is bejött, nem bántja a hasam! Kedves 3 gyermekes édesanya! Nagyon-nagyon kedves tőled, de elèg éhes száj van neked is otthon, akiket el kell látnod, valahogy kibírom ezt a pár hetet ezekkel az ötletekkel. Igazàn meglepődtem, mennyien segítettetek, köszönöm! Lángoshoz nokedlihez liszt, tojás, fokhagyma, hüvelyesek, rizs, burgonya, vöröshagyma, kenyér, tejföl, zab, 1 tej, 1kg fagyasztott erdei gyümölcs a rost miatt. 1490-re volt akciózva. Frissre most nincs pénzem. Ezeket vettem eddig

jan. 13. 03:48
 26/28 A kérdező kommentje:

22-es és 23-as válaszoló:

❤️❤️

jan. 13. 03:49
 27/28 anonim ***** válasza:
0%

egyél a szüleidnél/rokonoknál, járj ételosztásra, koldulj, csinálj kulimunkákat, amit azonnal fizetnek kp-ban.

vagy halj éhen... ha ebben a helyzetben sem találod fel magad, akkor nem vagy életre való, nem fogsz hiányozni ám senkinek. magad élete, magadnak csinálhatod meg, ha akarod, veszed a fáradtságot... de fel is adhatod, igazán...

jan. 18. 11:56
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
meg amúgy melóhelyeden... kérj előleget, kajalehetőséget, bármit... oldd meg, embeeeer! ne legyél egy suttyó cigányhajlwsz szintjén már...
jan. 18. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!