Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 30. 000 Forintból egy hónapig...

30. 000 Forintból egy hónapig 4 főne? K enni

Figyelt kérdés
2 felnőtt és 2 gyerek. z egyik 2 a másik 8 éves iskolábn eszik itthon csak reggelizik meg vacsorázik. Hogy lehet ennyiből megoldani egy hónapi étkezést?
2013. febr. 7. 09:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Na most én is elhatároztam spórolok, heti 10.000 költhetnek!

2 napra főzök, elterveztem a heti kaját, hétfőn bevásárolok hozzá!

Veszek hét elején 40 zsemlét, lefagyasztom, így mindig csak félórával evés előtt kiveszem, és friss, abból lehet szendvicset készíteni reggelire, Ill. Suliba!

Veszek 1 rúd májkrémet, 20 dkg száraz paprikás szalámit, 20 dkg párizsit, 1 vaj, 40 zsrmle

2013. febr. 7. 09:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha csak hétvégén kellene főzni, és hétköznap csak reggelit, vacsit kel az asztalra tenni, akkor megoldanám, egyébként ha a 2 éves otthon van, akkor szerintem kivitelezhetetlen. Bár biztos kapsz olyan válaszokat akik képesek erre, hát megmondom őszintén, én akárhogy spórolok, ezt soha nem tudtam véghez vinni. Mikor a kicsi még itthon volt és a nagy már oviban apa bent ebédelt, még akkor is legalább heti 10 ezret ott hagytam a boltba kajára, de a 10 az az alsó határ.
2013. febr. 7. 09:25
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

Folyt. A reggeli heti 2000 Ft.

Vacsira pl. Mirelit derelye, Lidl-Ben akciósan 250 Ft

Paradicsomos gombó, 500 a hús, 200 a rizs, paradicsom konzerv 100=800ft

Túrós tészta 200 tészta, 250 túró, 100 tejföl.=550.

Rizses hús, 600 hús, rizs van a Paradicsomos gombócból, 1 savanyú cékla, csalamádé 150=750

Rántott hús, húsleves, csirke paprikás 1 csirke 1300, burgonya 200, morzsa, 150, tojás 100, olaj 400, répa gyökér 150. 1 csomag tarhonya200=2300

A farhátból, zöldségből levest főzök, a mellét kirántom, a burgonyát kifőzöm köretben, a szárnyát combját lesütöd csirke paprikásnak, tarhonyát főzök hozzá.

Ez 1 heti kaja, reggeli, meleg vacsora, kerül 6500 Ft-ba.

2013. febr. 7. 09:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi ugyan ketten vagyunk felnőttek,mert a lányunk 4hónapos.De mi úgy eszünk heti 10ből,hogy abban benne van a kicsinek a tápszer is vagy a babakaja(nem sok összeg egyébként,mert rengeteg anyatejet kap) és párom cigizik is.Ha nem cigizne,kijönnénk kb 6ezerből egy hétre.De nyilván nem eszünk drága kaját.Rizseshusba pl fél kiló hushoz több mint 1kg rizs...Budget májas stb
2013. febr. 7. 12:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Ejha, az utolsó válaszoló nagyon olvsón ki tudja hozni.

Én fél kg húshoz teszek 1,5 pohár rizst, ez egy ebéd, vagy vacsora nekem, a férjemnek, a 4 éves lányunknak.

Hát igen, meg lehet élni ennyi pénzből is, csak szegényes ebben...

2013. febr. 7. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!