Minek erőlteti a sütést a nagyi ha már ehetetlen amit csinál?
A férjem nagyanyja minden évben karácsonykor erőlteti a sütést, ellenben ehetetlen dolgokat készít.
Az idei termése lett nyers pogácsa, odaégetett zserbó ami borzalmasan fullasztó és ízetlen, valami krémes süti aminek konkrétan csak margarin íze és állaga van és linzer ami kemény és ízetlen.
De minden évben ez van. Inkább csinálna egyet amit elkészít viszonylag jól.
És anyóssal csomagoltatja a sütiket mindenkinek. Én már idén mondtam, hogy köszi nem kérünk mert sok süti van otthon és azokat esszük meg. De hiába mondtam, csak a táskába került, itthon meg a kukába.
Pedig a férjem nem rest, mondta már 3-4 éve is a nagyanyjának, hogy ne süssön mert ez nem mondható jónak egyáltalán.
Az én mamám baromi finomakat csinál, de már a higiéniája borzasztó, így pár éve nem eszünk nála semmit, inkább innivalót is viszek, mert az elmosogatott poharak ragadnak.
Ha ilyen süti csomagolás van, elhozzuk és kidobjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!