Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Este 6 után szoktatok kávézni?

Este 6 után szoktatok kávézni?

Figyelt kérdés
dec. 12. 07:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
26%
Csak ha még megyek valahova, pl. buli és tudom hogy egész este fent leszek.
dec. 12. 13:40
 12/23 anonim ***** válasza:
32%

Előfurdult már.

De nekem 2 kisgyerekem van, mindegy hány kávét iszok éa mikor, én 9 kor már alszok velük 🤣

dec. 12. 13:41
 13/23 anonim ***** válasza:
86%
Amikor megkívánom, igen, mert nem ébreszt fel, csak az íze miatt iszom.
dec. 12. 14:15
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritkán, ha még tevékenykedek és kívánom. Például most. Elvileg simán aludni fogok 23 órakor. S nem vagyok rászokva egyáltalán.
dec. 12. 19:27
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

12 órás munka mellett igen szoktam, főként ha este 18 órára megyek.

A többi válaszadó nem éjszakázik?

dec. 12. 19:54
 16/23 anonim ***** válasza:
#15 én nem. A második voltam.
dec. 12. 20:13
 17/23 anonim ***** válasza:

Reggel 6 után sem. Fél hatkor iszom egy nagy bögre tejet, amibe kis tasak kávé vagy capuccino port teszek. De inkább csak rituálé.

Ha ébren akarok maradni, pl. ha este dolgoznom kell, akkor hideg kóla.

dec. 12. 21:41
 18/23 Dorian Gray ***** válasza:
100%
5 után még le szokott csúszni két latte :) Bevallom feketén nem szeretem..sőt, ez enyhe kifejezés volt. Mondjuk én szakácsként dolgozom és 5-re megyünk vissza a szünet után és 9 előtt nem jövünk el a konyhából, szezonban meg 10-n11 előtt.
dec. 12. 23:44
 19/23 anonim ***** válasza:
Egyszer láttam egy olasz, vagy olasz témájú filmet, amiben valamivel lefekvés előtt még kávéztak. Utánaolvastam, és kiderült, hogy ez ott általános, és a koffein egy idő után inkább álmosít (ha jól emlékszem). Azóta többször ittam 9-10 óra körül, mert pl. filmet néztem, és nem aludtam rosszabbul, mint általában. Egyébként ezek aznap a harmadik, esetleg negyedik kávék voltak.
dec. 13. 19:04
 20/23 anonim ***** válasza:
én sok év után úgy építettem be az életembe hogy napi egy, méghozzá középtájon, ebéd után. nem is tudnám elképzelni hogy reggeltől estig többet igyak, és az elvonása sem olyan szörnyű ha kimarad egy alkalom
dec. 13. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!