Este 6 után szoktatok kávézni?
Csak akkor, ha latom, hogy a gyerek nem fog aludni legalabb ejfelig es kell az energia 😂
Amugy en max 4-ig kavezom, utana mar alapvetoen nehezebben alszom el, ha kesobb iszom.
Viszont van egy baratnom, ra konkretan a koffein nem hat. O olyan, hogy iszik egy kavet, aztan megy aludni. Erdekes, az biztos :D
Soha.
Olyan ember, akire nem hat a koffein, annyira kevés lehet, hogy egy kezemen megszámolhatnám. Olyan viszont nagyon sok van, akinek már úgy hozzászokott a szervezete, hogy simán alszik az esti kávé után. Én is ilyen voltam. Aztán abbahagytam a kávézást, 8 éve, akkor két hétig kóvályogtam, de utána nem hiányzott egyáltalán. Ugyan úgy ébren voltam és sokkal jobban aludtam. Viszont most, ha megiszok egy kávét 4-kor, egyfelől kiugrik a szívem a helyéről, másfelől tuti, hogy éjjel 1-kor még az órát nézegetem és olyan felszínesen alszom, hogy másnap úgy kell magam összekanalazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!