Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Véleményeket szeretnék kérni...

Hova gondolsz kérdése:

Véleményeket szeretnék kérni erről a fajta kenyérsütőről. Link a kifejtésben. Érdemes ezt megvenni? Nem nagyon van róla bővebb leírás.

Figyelt kérdés

[link]

Ezt nézegetem, és látom, hogy nincs hozzá receptkönyv, én meg életemben nem használtam kenyérsütőt.

Más kenyérsütőkhöz való receptekben meg itt az oldalon is olvasom, hogy x mennyiségű olaj vagy vaj is kell bele. A kenyérhez nem csak liszt, víz és élesztő szükséges?

Előre is köszönöm a segítséget.

dec. 5. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100% biztos vagyok benne, hogy adnak hozzá használatit, amiben benne vannak az alapreceptek. Amik egyébként nincsenek kőbe vésve, kedvedre variálhatsz, az a jó benne.
dec. 6. 07:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Anyukámnak volt több kenyérsütö gépe, de egyik sem igazán jó, a benne sült kenyér nem igazán lesz finom.
dec. 6. 07:57
 3/5 A kérdező kommentje:

#1. Használati utasítás van hozzá, és a vélemények között valaki azt írta, hogy kár, hogy nincsenek hozzá receptek. Innen tudom, hogy nincs hozzá recept.

Köszönöm a válaszod.

#2. Ettől tartok én is, olvasgattam itt a kenyérsütőkről, többen azt mondják, hogy csak dagasztásra- kelesztésre használják, és a sütőben sütik meg, de van, aki meg van elégedve a saját gépével.

Ez méretileg pont jó lenne, nagyon kicsi a konyhám, de én is ezért gondolkodom, hogy megéri-e azért megvenni, hogy 2 -3 alkalommal használjam, aztán csak ott álljon a polcon.

Neked is köszönöm a választ.

dec. 6. 12:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Ajándékba vettünk mi is anyunak.

Kétszer használta.

Jó a sütőben is sütve egyébként max kézzel begyúrod a kenyeret.

dec. 7. 10:29
 5/5 A kérdező kommentje:

#4. Azt hiszem te is és a többiek is meggyőztek, hogy ez akkor csak egy felesleges eszköz, amit egyszer-kétszer használna az ember, aztán mehet a polcra.:)

Mások kérdéseinél is több olyan választ olvastam itt, hogy csak a dagasztásra, kelesztésre használja, és utána a sütőbe teszi.

Mindenkinek köszönöm még egyszer a hasznos válaszokat. Mentek a zöld pipák.:)

dec. 7. 22:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!