Véleményeket szeretnék kérni erről a fajta kenyérsütőről. Link a kifejtésben. Érdemes ezt megvenni? Nem nagyon van róla bővebb leírás.
Ezt nézegetem, és látom, hogy nincs hozzá receptkönyv, én meg életemben nem használtam kenyérsütőt.
Más kenyérsütőkhöz való receptekben meg itt az oldalon is olvasom, hogy x mennyiségű olaj vagy vaj is kell bele. A kenyérhez nem csak liszt, víz és élesztő szükséges?
Előre is köszönöm a segítséget.
#1. Használati utasítás van hozzá, és a vélemények között valaki azt írta, hogy kár, hogy nincsenek hozzá receptek. Innen tudom, hogy nincs hozzá recept.
Köszönöm a válaszod.
#2. Ettől tartok én is, olvasgattam itt a kenyérsütőkről, többen azt mondják, hogy csak dagasztásra- kelesztésre használják, és a sütőben sütik meg, de van, aki meg van elégedve a saját gépével.
Ez méretileg pont jó lenne, nagyon kicsi a konyhám, de én is ezért gondolkodom, hogy megéri-e azért megvenni, hogy 2 -3 alkalommal használjam, aztán csak ott álljon a polcon.
Neked is köszönöm a választ.
Ajándékba vettünk mi is anyunak.
Kétszer használta.
Jó a sütőben is sütve egyébként max kézzel begyúrod a kenyeret.
#4. Azt hiszem te is és a többiek is meggyőztek, hogy ez akkor csak egy felesleges eszköz, amit egyszer-kétszer használna az ember, aztán mehet a polcra.:)
Mások kérdéseinél is több olyan választ olvastam itt, hogy csak a dagasztásra, kelesztésre használja, és utána a sütőbe teszi.
Mindenkinek köszönöm még egyszer a hasznos válaszokat. Mentek a zöld pipák.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!