Ilyenkor kidobott pénz volt a PET-palackonként kifizetett 50Ft-om?
A Pennyben vásároltam több palack üdtőitalt. Az üzlet szokás szerint fel is számolta a flakononkénti 50Ft-ot a pénztárnál, amit ki is fizettem.
Szokás szerint miután kiürült, az automatában vissza akartam váltani. Csakhogy visszakdobja, hogy nem visszaváltható. A mobil alkalmazással beszkenneltem a vonalkódot és az is azt írja, hoyg nem visszaváltható, miközben ott van a vonalkód mellett az 50Ft-os logó.
Ilyenkor mit lehet tenni, azon kívül hogy így jártam, fizettem a semmiért és dobjam a kukába?
Ott helyben?! Nem helyben ittam meg több kartonnal... visszavinni is inkább a lekóhelyemhez legközelebbi automatához vittem, hogy minél kevesebbet kelljen cipelni. Most írtam a Penny ügyfélszolgálatának és a Mohunak. Hát kíváncsi leszek...
Csak gondoltam nem egyedi a probléma, hátha más már utánajárt ennek.
Akkor tessék:
Gondolom most az jön, hoyg photoshoppal odaszerkesztettem, mert ennyire unatkozok, hogy nincs jobb dolgom, mint flakonokkal rohangálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!