Mennyibe kerül egy jó minőségű torta készítettése?
14 szeletes. (Nem 14-en ennének belőle, hanem úgy 6-7 ember)
Őszintén szólva így családban sosem csináltattunk tortát, hanem anyám pl. sütött nekünk gyerekeknek, meg apám is (külön él)… Én meg ilyen bolti tortákat vettem (ciki vagy sem, ez az igazság), az utóbbi időben ezeket a marlenka tortákat és eléggé meg voltunk elégedve vele.
Most úgymond rám hárult a feladat, hogy csináltassak valakinek rendes születésnapi tortát, viszont beteg voltam meg sok minden váratlan dolog közbe jött (nem kifogás, tényleg)… Így nem tudtam utána nézni a témának és már csak 1 hét van hátra.
Mostmár nem számít igazából hogy mennyibe kerül, nincs felső határ, bármennyiért megcsináltatom, csak érdekelne…
Mert pl. amit találtam és szimpi, ott szállítással együtt (Budapesten belül) olyan 30.000 forint körül jönne ki… Ez a megszokott ár, vagy ez kicsit lehúzás kategória?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!