Mit szoktál magaddal vinni munkába a kajaszünetre?
Figyelt kérdés
Én szendvicset szoktam de nagyon sok embernél látom hogy főttet visznekma 13:59
2/9 anonim válasza:
Néha kész, előtte megsütött melegszendvicset
4/9 anonim válasza:
Ebédre főtt ételt, tízóraira szendvicset. Illetve egy-egy db gyümölcsöt.
6/9 anonim válasza:
Főtt ételt, amit előző este vacsorára főztem úgy főzök hogy jusson nekem is meg a páromnak is másnap délre. Sose vittünk szendvicset, meg is bolondulnék. Uzsira vigyek gyümölcspürét, kekszet, gyümölcsöt, vagy joghurtot.
7/9 anonim válasza:
Mindig melegételt. Ma krumplipüré volt gyömbéres karajjal. Holnaptól tejszínes csirke lesz tésztávap
8/9 anonim válasza:
Én általában itthon dolgozom, heti 1 nap megyek be. Általában a két nappal azelőtti ebédből teszek félre egy dobozban. Praktikusak a rakott ételek, főzelék+nem szétázó feltét (pl. tojás, natúrszelet), bulgur vagy rizs+párolt zöldség+hús, bizonyos tésztaételek, szóval ami egyetlen dobozba berakható és bírja az újramelegítést.
9/9 anonim válasza:
Itt a benti hűtőben mindig van joghurtom, sonka, sajtkrém, zöldségek, savanyúság, mustár, gyümölcs. Minden hétfőn bevásárolok bentre, ilyenkor veszek egy zacskó purpur kenyeret is, ez elég elég hétre reggelire. Otthonról minden nap hozom az ebédet. Általában 2-3 naponta főzök és vannak otthon fagyasztott kaják is, azt este felengedem, másnap behozom. Van nálunk büfé és van étterem is, de nem szeretek ott kajálni, mert egyfelől drága, másfelől meg néha ehetetlen. A büfés szendvicsek meg unalmasak és nem minőségi termékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!