Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A Starbucks-ban lehet úgy...

A Starbucks-ban lehet úgy kérni kávét, hogy olyan pohárban adják, amivel akár buszon is el tudom vinni?

Figyelt kérdés

Nagy városban járok egyetemre és a lakóhelyemen nincs Starbucks. Szeretnék hazavinni kóstolót, de nem tudom, úgy lehet-e kérni, hogy ez kivitelezhető legyen. El kéne vinnem valahogy a buszon és a vonaton is.

Valaki tud esetleg ebben segíteni?

Előre is köszönöm!

nov. 18. 23:04
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Komolyan mondom ezért tart itt ez a k..va ország, hogy az efféle dolgokat nem tudod megoldani saját "kútfőből"...

Megkérdezed, hogy van-e elviteles zárható pohár és ha nem akkor szintén felteszel egy kérdést, hogy saját termoszban kérheted-e. Ha nem akkor arrébb állsz és áttöltöd akár a wc-ben, ha számodra kellemetlen...

Szívesen

...

nov. 18. 23:11
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

Kicsit azért finomítanék, mert legalább értelmes, nyelvtanilag helyes kiírás volt és normálisnak tűnsz.

Én a helyedben rákérdeznék a fenti módon...

1-es voltam

Szívesen...

nov. 18. 23:16
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem tudom, mi baj volt a kiírással. Nincs időm a gyakorlataim miatt elmenni, és személyesen megkérdezni, mert reggeltől estig a klinikán vagyok. Csak akkor lesz már időm, amikor hazautazom, szerdán.

Gondoltam, teszek fel ide egy kérdést, hátha lesz valaki, aki tud nekem ebben segíteni. Szerintem nem emiatt tart itt az ország, mert meg mertem ezt kérdezni.

nov. 18. 23:37
 4/10 anonim ***** válasza:
82%

Nem konkrétan miattad, de abban egyetértek az elsővel, hogy ez egy olyan probléma, ami miatt egy kérdésnek sem kellene megszületnie, szóval az azért tart itt az ország (helyett a világ), mert emberek olyan apróságokat is túlkomplikálnak, amit abszolút nem kéne, és egy nagyon sok mindenben megmutatkozik a mindennapokban.

Egyébként fixen full zárható poharuk úgy tudom nincs. Mármint raknak rá egy fedőt, de azt tartanod kell, tehát a kezedben nyugodtan viheted, csak mondjuk le nem raknám mozgó járműn. Másik megoldás, hogy viszel magaddal egy termoszt, ha nem is akarják abba elkészíteni, fogod magadat és átöntöd, aztán az mehet a táskába is már.

nov. 19. 05:39
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
A vendéglátásban nem “nagyon” szeretik ezt, egészségügyi okok miatt, nehogy nekik legyen ezzel bajuk. A Starbucks árul saját tumblereket…ha azt megveszed, akkor lehet hogy abban fogod kapni, ezt így nem tudom, mi, ha voltunk, mi ott ittuk meg.
nov. 19. 06:11
 6/10 anonim ***** válasza:
67%

Minden poharukra van tető (én rendeltem tőlük neten, bringás futár hozta, minden csepp a pohárban maradt), vehetsz hozzá tálcát is.

Adnak sajátba is, akkor még 200 ft kedvezmény is jár.

nov. 19. 06:20
 7/10 anonim ***** válasza:
89%

8gen, egyértelműen van elvitelre poharuk. Igen, teteje is van. Nem, nem zár 100%-ban.

A kávé élvezeti értéke amúgy kb nulla lesz, ha órákig tervezed utaztatni. Ha hosszabb távra mész és gyakran írnál hideget vagy meleget az úton, érdemes egy jó termoszba beruhazni

nov. 19. 06:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Minden elviteles pohárhoz van tető. Azok nem szivárgásbiztosak de azért ba fogod, lehet szállítani.

Viszont. A starbucksban régóta menő a fenntarthatóság, bármit kersz, tudod saját pohárban termoszban stb. Nekem pl van egy fel literes csavarosan zarhato termoszbogrem es mindig abban szoktam.szoval vigyel barmit amiben te konnyen el tudod vinni es kerd abba. Bele fogjak tenni

nov. 19. 07:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Starbucksban van lehetőség elvitelre kérni kávét,nyugi.
nov. 19. 10:12
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én négy(!) Burger King menüt (igaz palackos üdítővel) és hozzájuk egy-egy fagyit vagy shaket elmanővereztem egy 20 perces buszúton, ráadásul BKV-n, ami fűnél-fánál megáll, sokat gyorsít, lassít és kanyarog, nem egy távolságin ami egyenletes sebességgel halad autópályán. Szóval meg lehet azt oldani, ha akarod.
nov. 19. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.