Milyen ételeket/édességet érdemes osztálykirándulásra vinni?
Figyelt kérdés
A héten két napos osztálykirándulásra megyünk és mindenképp olyan ételt szeretnék vinni ami nem romlik meg hamar és másoknak bevált hasonló helyzetekbenjún. 10. 15:52
1/15 anonim válasza:
Osztálykiránduláson a kaját elöre rendezik étteremben, a szálláson vagy hasonló helyen. Kaját VINNI teljesen hülyeség!
2/15 anonim válasza:
Nem csak, ami nem romlik meg, hanem nem is olvad szét a táskádban. Mondjuk én csokit sosem vittem. Nálunk anno ugye még a chips volt a sláger. Ezen kívül ropi, sós földimogyoró, hasonló száraz dolgokat vittünk inkább. Ha szereted a kekszet, azt is vihetsz. Egy pár müzli szelet is mehet.
3/15 anonim válasza:
Ne vigyél túl sok kaját, csak rágcsát (chips, mogyoró, stb.), meg müzliszeletet mert kapni fogtok enni, gondolom.
5/15 anonim válasza:
Nápolyi, alma, keksz, müzliszelet. Arra érdemes rákérdezni, hogy rendes kaja kell-e, ha esetleg igen, akkor a legtutibb a szalámis szendvics. Ha lesz tábortűz, akkor olyasmi, amit meg lehet sütni, 1-2 krumpli alufóliában, szalonna, hagyma.
6/15 anonim válasza:
nápolyi
mese keksz
termosz tele jégkockával
limonádé vagy citromos víz (külön)
joghurtos vagy csokis mazsola (ez másféle csoki, nem olvad meg)
pogácsa + tömlõs sajt
ropi
sörperec
babybel
szotyola
retek
kovászolni való kis uborka
8/15 anonim válasza:
Utazás közben ennétek? Gyömölcsöt, ami nem csurog, nem fest stb. pl. alma. Kekszet, nápolyit.
De én még azt sem vinnénk. Nyilván lesznek étkezési és vásárlási lehetőségek.
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
jún. 10. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!