9 napos osztálykirándulásra miket érdemes vinni?
Már többször voltam 3 napos osztálykirándulásokon, de ilyen hosszúra nem tudom mi mindent kéne még pluszban vinni. Bármilyen ,még akár alapvetőnek tűnő tippeket is szívesen elfogadok. Fő a biztonság.
Részletek:
lány vagyok
Nem szeretem a szoknyákat
Erdélybe megyünk
1 éjszakát más helyen töltünk, a többit egy adott szálláson
Legfontosabb, hogy lesz-e menstruációd, mert akkor minden mennyiségben betét/tampon, de ha nem is lesz, legalább 2 betétet tegyél el ha...
Minden napra tiszta fehérnemü. Ès készülnöd kell melegre és hidegre is.
Töltök és elemek, és elemlámpa.
Hátitáskádba pakolhatod az egynapos kiruccanás dolgait.
Egy flakon amibe vizet mindenhova vinni tudsz.
Kézfertötlenítö és nedves törlö kendö.
Azert annyira nincs sokkal hidegebb, hogy oszi cuccot kelljen vinni nyari helyett... nem kell megfagyni juniusban meg erdelyben sem.
Amugy ugyanaz kell mint 3 napra, csak tobb kell belole.
Fehérneműt bőven vigyél, zoknit is mert ha túráztok megizzadsz stb kelleni fog. Én egy váltás fehérneműt + betétet mindig tartok a táskámban, ilyenkor ha utazok
Póló is 9 + 4 legalább
Nadrág 5-6 vagy több
Pulóver 4 minimum
Kézfertőtlenítő, sebtapasz, és valamilyen krém sebekre pl bephenten plusz, csípésekre fenishtil. Hintőpor is életmentő, nekem volt hogy kicsíptre az izzadás + dezodor a hónom alatt a bőrt.Ezekből a legkisebbek elég elfér pici táskában is. Bármi megtörténhet. Magamból kiindulva jobb ha ezek ott vannak.
Elemlámpa elemmel
Kispárna, én a jyskben vettem 1200ft díszpárnát, mindig viszem magammal, autóban van állandóan, mellé egy polár takaró sminek van kis tartója szintén jyskes.
Telefon külső aksi mindig legyen feltöltve
Elegendő költő pénz
Soknak tűnik leírva de a pipete cuccok nekem a hátizsák aljában vannak mindig, párna takaró a buszon, ha kell a szállásra beviszem őket nem sok helyet foglalnak. Ruhák meg gurulós bőröndben elférnek, úgy sem cipelem mindenhová, jobb a tudat hogy vehetek tisztát naponta.
Egy két műzliszelet Is jó tud lenni, nem olvad meg a táskában melegben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!