Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mitől lehet? Mostanában...

Mitől lehet? Mostanában bármit eszek, vagy csak szimplán felkelek puffadok és úgy nézek ki mint egy 5 hónapos terhes. Voltam már ételallergia teszten, de negatív. Tanácstalan vagyok mitől lehet, de mostmár eléggé zavaró.

Figyelt kérdés

nov. 16. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
82%

Ha arra a food tesztre mentél, amire gondolok, az lókakit sem ér. Próbálgasd ki, mire reagálsz rosszul. Ha a gluténre, akkor a próba után edd tovább, és menj el kifejezetten cöliákia kivizsgálásra. A többi kaját meg csak simán hagyd el, ha puffaszt.

Én egy ideje nem eszem glutént, laktózt, hagymaféléket és fokhagymát, meg néhány extrán puffasztó zöldséget és gyümölcsöt, és sokkal jobban érzem magam evés után.

nov. 17. 09:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Rossz kategória. Egyébként menj szakorvoshoz.
nov. 18. 11:56
 3/3 anonim válasza:
Kétdező egy elötté és utána képet láthatunk ? ,csak nem olyan vészes az a puffadás. És gondolom hogy nem akkora amekkorának is leírod
nov. 18. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!