Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A kalciumtablettát miből...

A kalciumtablettát miből állítják elő? Szintetikusan vagy valamilyen növényi/állati alkotóelemből?

Figyelt kérdés

nov. 9. 19:02
 1/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:
86%

Noha létezik többféle formája, szerintem nagyon jó a Citrokalcium, ami egyszerű kalcium-citrát, azaz a kalcium-karbonát citromsavas sója.

[link]

nov. 9. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
19%
Mészkőből.
nov. 9. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:
10%
A szintetikusok amik talajból ásványból lesznek kivonva kristályosítottak azok nem épülnek be . Ez az eüipar kuruzslása , a gyógyszerek pakurából módosított glicerinekből fémoldatokból vegyszerekből készülnek . Ezért van ezer mellékhatásuk . Nincs hulladék megsemmisítés az összes ipar egymás kacatját módosítja égeti stb . A nyers magvak termések beltartalmai hasznosulnak.
nov. 9. 21:30
 4/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:
88%

"Számos tanulmány kimutatta, hogy a kalcium-citrát hatékonyan növeli a vérkalciumszintet és hozzájárulhat az egészséges csontok fenntartásához. Az American Journal of Clinical Nutrition és más szakmai folyóiratok publikálták azokat az eredményeket, amelyek alátámasztják ezt az állítást."

(Forrás: AI)

Citrokalciumot idős rokonnak írták fel, miután az orvosok is ajánlják, csontritkulás ellen.

Annak nyomán magam is kipróbáltam, miután vény nélkül kapható egyszerű anyag. Szerintem jó.

nov. 9. 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mészkőből.
nov. 11. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!