Milyen növényi tejjel jó a kávé? (Tejeskávé)
Figyelt kérdés
Esetleg mandulatej?júl. 14. 14:32
1/12 anonim válasza:
Nekem picit édes a mandulatej,Barista oat ami nem ízlik.
3/12 anonim válasza:
Amelyik neked ízlik. Pl én az Alpro szóját szeretem legjobban
4/12 anonim válasza:
Alpro kókuszt, vagy Alpro szóját szeretem kávéhoz.
5/12 anonim válasza:
Én szívesen megiszom bármelyik növényi tejjel, mindegyik finom. Persze cukrot nem teszek bele.
6/12 anonim válasza:
Zabtejjel szeretem, én is a barista verziókat szoktam venni. A mandulát kedvelem legkevésbé.
7/12 anonim válasza:
Nekem eddig legjobban a Happy barista zabtej bált be a legjobban. Nem túl drága, finom, nincs átütő zab íze vagy keserű utóíze, és nem túl édes.
8/12 anonim válasza:
Vagy Alpro mogyorós, vagy... na, igen, külföldön élek, a Dennerben kapható mandulaital ami még adja.
Vagy sajátmárkás vaníliás szójatej.
9/12 anonim válasza:
Alpro kókusz vagy mandulateje a kedvencem, általában rizstej van itthon, azzal iszom, úgy is finom.
10/12 Gál Gábor 2024 válasza:
A borsó és a zabtejnek van a legsemlegesebb íze, a többi már nagyon ízesíti a kávét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!