Tejmentes (növényi) ivójoghurtot lehet valahol venni?
Imádom az ivójoghurtot, viszont az utóbbi években a gyomrom semmit nem visel el ami tejes. (Laktózmenteset se)
Lehet valahol venni tejmentes / növényi / vegán ivójoghurtot? Ha igen, hol?
A joghurt: speciális eljárással készített TEJTERMÉK.
Kevés az a növény, ami fejhető tejéért.
Nyilván olyan növényi alapú tejmentes élelmiszer terméket keresek, ami ízben és állagban hasonlít az ivójoghurtra, de nem az.
Azt hittem ilyen hosszú körülírás nélkül is értelmezhető lesz a kérdés és tud választ írni az, aki ismer ilyen terméket...
Biztosan lehet, csak az már nem joghurt. A guminő sem nő, még ha így is hívják.
Nem értelmezhető a kérdés. Google a barátod.
Akkor neked is bemásolom: Nyilván olyan növényi alapú tejmentes élelmiszer terméket keresek, ami ízben és állagban hasonlít az ivójoghurtra, de nem az.
Google nem segített, ezért kérdezem itt.
Igen, ez "joghurt". (növényi alapú tejmentes élelmiszer termék, ami ízben és állagban hasonlít a joghurtra, de nem az). Ismerem és szeretem az alpronak ezeket a termékeit.
Én viszont IVÓ"joghurtot" keresek. (növényi alapú tejmentes élelmiszer terméket, ami ízben és állagban hasonlít az ivójoghurtra, de nem az)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!