Lehet hogy hülye kérdés de a növényi tejben van kalcium?
Figyelt kérdés
Csontáttétem van és nem nagyon kéne innom tejet a kalcium miatt. Viszont nagyon szeretem azt is meg a kakaót is. Kiválthatom növényi tejre?#Növényi alapú tej
aug. 17. 10:56
1/8 anonim válasza:
Általában nem, a kalcium az "állati" tejben fordul elö.
Ha kalciumhiányt akarsz pótolni, más forrásból kell bevinned
2/8 anonim válasza:
Ha a tej helyettesítő növényi italra gondolsz, akkor nézd meg a dobozon, általában dúsítják őket kalciummal. Sok növény eleve tartalmaz.
3/8 A kérdező kommentje:
1, pont ez az hogy nem szabad olyat innom amiben kalcium van sajnos. 2, igen arra gondoltam, de köszönöm a válaszokat akkor majd átnézem a dobozokat ha legközelebb megyek boltba.
aug. 17. 11:57
4/8 anonim válasza:
Alapban nincs, de tesznek bele vitaminokat, ásványi anyagokat. Rá van írva mindegyikre.
5/8 anonim válasza:
3: tudsz magadnak készíteni növényi tejet, akkor abban nem lesz semmi pluszban.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek!:)
aug. 17. 13:10
8/8 anonim válasza:
Hogyne lenne benne. Az összesen van; mandula, kókusz, zab, szója, mogyoro: minden van kalcium természetesen is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!