Mi a véleményetek a pisztácia fagyiról?
Figyelt kérdés
nov. 8. 17:05
3/10 anonim válasza:
A Lidl-ben szoktam venni, amikor akciós. A cukrászdai túl drága és nem is mindegyik hozza a várt eredményt.
6/10 anonim válasza:
A pisztácia kifogyott csokoládé nem is volt
8/10 anonim válasza:
Életem legjobb fagyija egy brontei pisztácia volt Budán. Az összes olasz gelato elbújhat mögötte.
9/10 anonim válasza:
Fagyizótól függ, az albán fagyis egy nagy sz*r, mint a többi fagyijuk, de egy igényes fagyizóban finom tud lenni. A családban többeknek is a szigligeti várnál készített sós pisztácia a kedvence.
10/10 anonim válasza:
Nagyon finom is lehet, de általában nem az. A Gundel étteremben voltam pincér tanuló lassan 40 éve, és időnként ehettem a cukrásztermelőben készült fagyikból. Minden fagyi nagyon finom volt, nekem a pisztácia lett a kedvencem. Évente több helyen is megkóstolom, azt tapasztalom, hogy igazán finom pisztácia fagyit nem sokan tudnak készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!