Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha még sosem ettem halat, de...

Ha még sosem ettem halat, de szeretem a halrudacskákat akkor az igazi hal is ízleni fog?

Figyelt kérdés
pl. egy rántott pisztráng vagy halászlé.
tegnap 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Vagy igen vagy nem.
tegnap 17:43
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Nos, a halrudacska tengeri halból készül, a pisztráng nem az, és a halászlé sem tengeri halból van. Nekem pl egyik sem izlik
tegnap 17:58
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
A sült pisztráng és a halászlé az egyik legfinomabb kaja, de hát nem vagyunk egyformák van akinek nem ízlik.
tegnap 18:03
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Kezdésnek javaslom inkább a sült pisztrángot, esetleg lazacot, törpeharcsát. A halászlé teljesen más, nagyobb az esély, hogy nem ízlik, és akkor más halat sem kóstolsz majd meg, pedig a hal nagyon egészséges. Amúgy honnan veszed, hogy a halrudacska nem igazi hal?
tegnap 19:27
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
Attől függ milyen hal. Én például a halászlevet szeretem a sült piszrángot nem annyira, a sütőben sült halakat pedig egyáltalán nem. A halaknak nagyon különböző ízük van lehet hogy pl a lazac pont ízleni fog a tonhalat meg utálni fogod. Mert nem is hasonlít egymásra az ízük
tegnap 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ, ha kifogsz egy rosszabb minőségű halat akkor például halászlében egy zsírosabb, iszapos halat az nem fog ízleni.

Én azt mondanám ha esetleg van lehetőséged akkor egy friss halból lehetőleg "vadvizi"(Pl. Dunai) elkészített rántott süllővel próbálkozz.

Nyílván sok múlik az elkészítésen is, nem csak a halon. Próbálkozni kell és akkor majd kitapasztalod hogy mi a te ízvilágod.

tegnap 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:
A halrudacska a kenyeseknek van.. nem biztos h szeretni fogod a "rendes" halat
tegnap 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!