Hogy kell visszaváltani a többutas palackokat? Lépésről lépésre leírva.
Nálunk falun úgy van hogy 1 boltba van piroska szörp, és abba a boltba van egy gép is, de az nem váltja vissza a piroskás üveget. Nálunk hátra kell vinni, ott van egy pult és ott az eladóknak odaadni. Szóval a boltba visszaveszik de az automatába nem lehet bedobni.
Kérdező szerintem ha nem veszi be az autómata akkor kérdezz rá te is ott ahol vetted (mert akkor lehet személyesen veszik vissza).
Több helyen kerestem és eddig egyik helyen se találtam olyan gépet, amely visszavenné a többutas üvegeket (az ott árultat se). Ezért is gyanús, hogy a korábbi válaszolónak simán visszavette a gép.
CSAK olyan automatába tudod beadni amelyiken a fektetett palack IS rajta van, nem csak a karikás.
Idióta a Mohu, mert ezt nem jelzik kellőképpen, még a telefonprogramban sem. De így is csak akkor veszi vissza az adott bolt, ha forgalmazzák is azt a fajta üveges cuccot.
Tehát ha látsz a fektetettpalackos "sokatérő" borosüveg hátulján egy icipici Real logócskát, akkor az összes Tesco és az összes Spar vissza fogja neked dobni, mert csak a Real-ban fogják neked visszavenni, és jó eséllyel kézi visszaváltós módszerrel, de ez már totál lényegtelen.
Aldi, Lidl, Penny nem xarozik a fektetett palackossal, náluk csak karikásakat lehet bedobni amelyek összetörősek.
Összegezve: Az emberek szépen le fognak szokni a fektetett palackos vackokról, a kedves gyártó meg majd egyszer talán észbe is kap, hogy miért is nem fogy a cucca...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!