Hogy kell visszaváltani a többutas palackokat? Lépésről lépésre leírva.
Figyelt kérdés
Bizonyára a sok droid most azt hiszi, hogy hülye a kérdező és csak oda kell menni az automatához, amibe a palackokat is be kell dobni. De valójában nem ilyen egyszerű, szóval csak az válaszoljon, aki tudja is a választ.okt. 25. 21:14
2/18 anonim válasza:
Az mit jelent hogy többutas palack? Nem az 50ftos visszaválthatókat kérdezed?
3/18 anonim válasza:
2. Nem, nem azt kérdezi. Többutas az újra felhasznàlgató. A logó egy fektetett palackra emlékeztet.
4/18 anonim válasza:
3 köszi, olyat nem láttam még úgyhogy sajnos nem tudok segíteni a kérdezőnek
5/18 anonim válasza:
Csak abban a boltban veszik vissza ahol árulják mert csak nekik van rekesz hozzá és általában a pénztárnál veszik vissza de nekem volt olyan a Szal-tó nevű cégnél hogy a raktárnál vették vissza
6/18 Mad Max2 válasza:
Ahol árulják azt a terméket ott berakod az automatába azt annyi
7/18 A kérdező kommentje:
Meg ahogy te azt gondolod.
okt. 25. 22:04
8/18 Mad Max2 válasza:
A szörpös üvegeket igy szoktam visszaváltani. Edig mindig sikerült😉
9/18 A kérdező kommentje:
Akkor kérlek mondd el, hogy milyen szörp volt és hol próbáltad, mert szinte biztos vagyok benne, hogy hazudsz.
okt. 25. 22:14
10/18 Mad Max2 válasza:
Piroska szörp. Sparban auchanban váltottam vissza. Kb heti 1 üveg kiürül eddig mindet visszaváltottam.
Miért hazudnék te eszement?😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!