Melyiket szereted jobban? Paradicsomos káposzta, vagy lecsó?
Figyelt kérdés
Lecsó bármelyik formája. (tojás hozzárakva/ belekeverve, tejföl, kolbász, kenyér, hús stb. ) Ha szükségesnek ítéled, kérlek, fejtsd ki! Pl ha a lecsó egyik fajtáját jobban szereted, mint a paradicsomos káposztát, míg a másikat a p.k. mögé sorolod.
---
Akár attól is függhet, hogy ki csinálja, pl lehet, hogy az egyik embertől a p.k. ízlik jobban- ha elédrakja mindkettőt, hogy ő főzte-, másiktól meg a másik.
okt. 25. 16:45
A kérdező szavazást indított:
Paradicsomos káposztát határozottan jobban szeretem, de a lecsó is jó.
Lecsót határozottan jobban szeretem, de a paradicsomos káposzta is jó.
Paradicsomos káposztát egy icipicivel jobban szeretem, de mindkettő jó.
Lecsót egy icipicivel jobban szeretem, de mindkettő jó.
Paradicsomos káposztát szeretem, lecsót nem.
Lecsót szeretem, paradicsomos káposztát nem.
Mindkettőt szeretem, mindkettőnek egyformán örülök kb.
Egyiket se szeretem.
Egyéb válasz.
49 szavazat
3/8 anonim válasza:
Nehéz döntés mindkettőt imádom, talán a káposztát egy hajszállal jobban.
5/8 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem, de a lecsót sokkal jobban. Én csak csípősen, tejfölösen eszem kenyérrel, vagy csípősen tarhonyával.
6/8 anonim válasza:
Miért kérdezed, talán készíteni akarsz nekem? A lecsót! Kolbásszal, tojással, nem csípősen! Köszi! 🤗😀
7/8 anonim válasza:
A lecsót nem eszem meg, a paradicsomos káposztát szükség szerint igen, de úgy ég tőle a gyomrom, hogy a vakolatot is lekaparom kínomban.
8/8 anonim válasza:
Maga a magyar menzákon alkalmazott paradicsomos káposzta receptje és gyakorlati megvalósítása emberiesség elleni bűntett és iskolai étkeztetésben kiskorú veszélyeztetése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!