Honnan tudom megállapítani, hogy a paradicsomos káposzta romlott-e?
Figyelt kérdés
Csak mert egyedül vagyok itthon, és nem tudom, mióta van a hűtőben.2012. okt. 14. 12:05
1/3 anonim válasza:
?Megkóstolod és ha nem olyan az íze,mint szokott akkor rossz! De amúgy már az illatán is érezni,ha nem jó!:)
2/3 anonim 



válasza:





Ha azt látod, hogy egy kicsit szénsavasan pezseg, akkor már biztosan nem jó. ha ilyent nem észlelsz, melegítéskor, a szagról, és egy kóstolássak biztonsággal el lehet dönteni, hogy jó vagy sem.
amúgy a paradicsomos káposzta jól bírja, akár egy hetet is kibír jó hűtőben.
3/3 anonim 



válasza:





Ha kiveszed a hűtőből, és azt látod, hogy több a vízszerű savó arányaiban, mint a síma állagú, sűrű paradicsom, akkor már gyanús. Ha pedig az a paradicsom már nem is annyira síma állagú, hanem inkább olyan túrósnak, ikrásnak néz ki, nagyon-nagyon fenntartással kóstolj bele! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!