Jártál már így vendégségben vagy partin, hogy a felkínált ételsorból tényleg nem szerettél semmit? Mik voltak ezek az ételek?
Szedsz valamiből annyit amennyivel jóllaksz és megeszed.
Olyan meg noncs hogy valamit annyira nem szeretsz hogy lenyelni ss tudod. Legalábbis felnőtt embernél nincs. Max 1-2 dolog ilyen
Partin ahol nem az van hogy leultok es esztek es ez a peogram hanem csak szimplan van kaja amit nem szeretsz akkor nem eszel.
Egyébként se vendégségbe se partira nem megyek üres kézzel. És amit viszek azt tuti szeretem.
Volt ilyen.
Ha ez baráti társaság, akkor megmondom, hogy köszönöm, nem szeretem, nem eszem. Ebből nem szokott gond lenni.
Munkakörnyezetben viszont rendszeresen van, hogy baromi éhes is vagyok, bunkóságnak is tartanám, úgyhogy kénytelen vagyok valamit enni. Sokszor van ilyen, mert válogatós vagyok. Ilyenkor eszem több kenyeret, köretet, a kajából meg egy nagyon picit.
Mert szerencsére lehet más kaját is kapni idehaza. Miért kéne elköltözni? :D
Volt. Megmondom, hogy bocsánat, nem szeretem. Pont. Semmi nincs ebben, de ha ezen megsértődik valaki, az meg az ő baja.
Pedig nem vagyok válogatós, de volt olyan családi összeröffenés, ahol kecskepörkölt volt a menü (elvből nem eszem kecskehúst - szaftját sem), benne főtt krumplival.
Aperonak és desszertnek meg csak édes dolgok - azokat sem szeretem.
Mondjuk tudtam, hogy ez lesz, úgyhogy vittem magammal sós "rágcsát", meg ettem salátát sajtokkal.
Igazából nekem nem az a bajom, hogyha olyan étel van, amit nem szeretek, hanem amikor nekiállnak tuknálni, vagy kijelentik, hogy "más nincs".
Nem azt kérem, hogy süssön nekem háromfogásos menüt, azt viszont nem hiszem, hogy nincsen fejes sali zöldségek sajt meg joghurt, amit összedobok én magam is 3 perc alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!