Amerikai Palacsinta mennyire különbözik a hagyományos palacsintától?
Figyelt kérdés
okt. 10. 18:09
2/8 anonim válasza:
Az amerikai palacsinta vastagabb. Receptje is más úgy tudom.
4/8 anonim válasza:
Inkább a goffihoz hasonló ha hazt ettél, csak puhább, mint a piskóta.
5/8 anonim válasza:
Liszt, tojás, tej, sütőpor van abban is, meg egy pic vaj. Inkább az arányok másak, meg a sűrűsége, de nem egy nagy vasziszdasz, te is meg tudod simán sütni.
Valami szirupot meg vajat tesznek rá. Elvileg juharszirup, de gyakorlatlan örülnek ha cukor, inkább kukorica.
7/8 Fingkirály válasza:
Sütöporos, pufi, levegős.
Gyakorlatilag jól mondja az előző, az amit mi "palacsintának" nevezünk qz a lapos, hártyavékony, térfogatnövelő nélküli lepény, azt ők "crepes" vagy "francia palacsinta" néven ismerik.
Amit ők "palacsinta" néven nevznek, azt mi itt inkább "gofri"-nak nevezzük - csak mi nem csak úgy odaplöttyentünk egy adagot a serpenyőbe, hanem ilyen rácsos sütőben sütjük meg, hogy ne folyjon le róla a lekvár, puding, vagy épp juharszirup:)
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!