Mennyivel jobb az élesztős palacsinta a hagyományosnál?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 00:03
1/7 anonim válasza:
Élesztős palacsinta? Az már lángos!
2/7 anonim válasza:
Biztos a sütőporosra gondolt. Az nem rossz, kisebbeket kell sütni belőle és nem felgöngyölni.
3/7 anonim válasza:
Elsőnek. Nem az nem lángos. Van élesztős palacsinta is. Keress rá neten.
Kérdező. Vastagabb, mint a másik. Mi általában a húsos palacsintát készítjük élesztősen.
4/7 anonim válasza:
Még nem ettem élesztöset, de szerintem nem jobb.
5/7 anonim válasza:
Mi nem szeretjük az élesztőset,mert abból nem lehet vékony palacsintát sütni. Az íze ugyanolyan,mint az élesztő nélkülinek.
6/7 anonim válasza:
Finom, én szeretem, jó kis harapós, kevesebbet kell belőle sütni, reszelt almát is szoktam beletenni, a fiaim viszont jobban szeretik a hajszál vékony palacsintát.
7/7 anonim válasza:
Levegősebb, tartalmasabb. Látom a legtöbben még nem próbálták, pedig megéri. Én szinte mindig élesztőset sütök. Úgy keress receptet, hogy kelt palacsinta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!