Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Amikor a MOHU elviszi a...

Amikor a MOHU elviszi a REpont gépekből kikerült zsákokat, bennük az összenyomott palackokkal és aludobozokkal, tesz a zsákra valami cimkét, hogy tudja, melyik boltból származik?

Figyelt kérdés
Vagy ez nem fontos, csak körbemegy a városban, térségben egy kukásautó, ahová minden boltból felpakolják a megtelt zsákokat, és kész? Mi lesz a zsákokkal utána? Hol rakják le, és hogy dolgozzák fel?

szept. 12. 22:47
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
A fémeket elektromágneses géppel, a flakonokat biorobotokkal.
szept. 15. 20:06
 22/36 A kérdező kommentje:
Mi az a biorobot? :D
szept. 16. 01:37
 23/36 anonim ***** válasza:

Igen cimkezik a zsakokat. Nem a mohu hanem a bolt. Azert , hogy visszakovethto legyen honnan hoztak, ha csalas tortenik tudjak. Bar felesleges mert vonalkod alapjan a kitudjak keresni , hol , mikor , melyik automataba lett bedobva.

A zsakokat emberek, borogatjak ki majd gepek zuzzak , tomoritik valogatjak .

szept. 19. 20:35
 24/36 A kérdező kommentje:

Nem értem. minden terméktípusnak van külön vonalkódja, nem minden egyes darab terméknek. Két Coca-colanak ugyanaz a borítója, ha azonos méretű. Mit akarnak visszakövetni? Hogy hány darab coca-colát azonosított x boltban a gép? Vagy hogy ha valaki beolvassa az aplikációs QR kódját, akkor ő hány darab coca-colát dobott bele? És ha mást is dobott? Na és ha valaki más is dobott be aznap ilyet? Honnan tudnáj, hogy az a bizonyos darab tétel, amit mondjuk megmásítottak, adott emberhez tarotzik? És ha meg nem is kóddal kérte, hanem utalványt, aztán valahol beváltja, akkor végképp teljesen anonim marad.

Így visszakövetni szerintem maximum annyit lehet, hogy melyik boltból érkeztek fura csomagok. Már amennyiben észrevehető. azt írod, emberek borogatják a zsákokat. A műanyag és a fém egy zsákban van? Ha igen, akkor gondolom azt válogatják szét. Egy átcimkézésnél ehhez észre kell venni a cimkét az összenyomott dobozon vagy flakonon. Na de hogy nyomja össze a gép? Láttam már, ahogy a kicsi gépet kiürítik, az csak lapította. Na de a hosszú szalagos? Az is csak lapít, vagy darál is?

Bár most ahogy írod, hogy gépek zúzzák, tömörítik, válogatják... Akkor a munkásoknak annyi a dolguk, hogy kiborítsák a zsákokat? Hát szerintem pont tojnak rá magasról, hogy átfésüljék, valamelyik összelapított vagy megnyomorított darabról nem kandikál-e ki egy átragasztott vonalkód például. Meg ez úgyis csak addig létezhet, amíg vannak nem betétdíjas flakonok és dobozok. Amikor majd elfogy, nem lesz mit átragasztani, önmagától megszűnik a probléma.

szept. 20. 23:37
 25/36 anonim ***** válasza:
52%

Kb 200 ember ellen tett mar feljelentest a mohu. Ezt olyan ember mondta aki biztosan tudja.

Ha neked meger par ezer ft-ot , hogy akar fel is jelenthetnek akkor csak csöveskedj tovabb a kamu flakonjaiddal.

szept. 21. 01:13
 26/36 A kérdező kommentje:
De hogy téged ez miért idegesit fel ennyire, jó lenne tudni. Na de akkor ezentúl pénzben kérem, azt keressék vissza. Milliók vesznek el a szemétbe, én csak visszatermelek valamennyit, még ha pár ezret is. Diákhitel-rlszletem pont megvan belőle.
szept. 21. 05:08
 27/36 Dongaben válasza:

Tegnap pont cserélték a zsákokat, mikor ott jártam a Repont automatánál. Szóval: A PET palackok, és az alu dobozok összepréselve ugyanabban a zsákban vannak vegyesen. Egy ismerős hölgy volt a kezelő, és megkérdeztem, mit csinálnak ezekkel? Semmilyen címkézés nincs a bolt részéről a zsákokon. Jön a szállító, és elviszi a teli zsákokat. Ennyi.

Ahhoz, hogy feljelentsenek az ilyen "átcímkézés" miatt, tetten kellene érniük. Ha otthon ragasztod fel a címkéket, akkor már nem tudnak megfogni. ( Egyébként sem foglalkozik ezzel a kutya sem...) Valószínűnek tartom, hogy nem viszel vissza egyszerre több ezer darabot. :) Így, még a szabálysértési összeghatárt sem éred el.

szept. 21. 12:03
 28/36 A kérdező kommentje:

Jezus, honnan szednék tobb ezer darabot? Dehogy, nincs kocsmam (sajnos xd). Volt itthon par regi sorosdoboz, gyujtottuk egy ideig, mert volt egy helyi boltban ilyen osszenyomós gep, es 2 forintot adtak darabjaert. Perste semmiseg, de volt, hogy vettunk belole par rabla csokit. Aztan valahogy ez abbamaradt, de automatikusan eltettuk, es osszegyujt. Hat amikor olvastam, hogy napi 20-30 millio forint ertekben NEM visznek vissza sz emberek, tehat ez a penz ottmarad a MOHU-nak azert, mert sokan lustak vagy nem erdekli oket, en ugy gondoltam, egy reszet enbek visszanyerem. Tudom, hogy ez igy nem szabalyos, de nem erzem ugy, hogy borzaszto karokat okoztam volna, nekik ez olyan apropenz, hogy szinte lathatatlan, en meg tenyleg kitermeltem belole a diakhitel reszletemet (mivel nem szültem le inkabb, hogy a kormany elengedje).

Mennyi amugy ez a szabalysertesi határ? Es milyen boltban tortent, amit kerdeztel? Mert azt meg kinezem, hogy lehet, kellene valami jelolest tenni, csak nehany bolt tojik ra, nehany meg betartja.

szept. 21. 18:20
 29/36 anonim ***** válasza:
Szep alkoholista csalad ha kiporgetted a soros dobozokbol a diakhitelt 😂😂😂
szept. 21. 19:28
 30/36 A kérdező kommentje:
Nem porgettem ki,hamem befizettem reszletet. Van meg belole :(
szept. 22. 03:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!