Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tapasztaltatok ilyet utalás...

Tapasztaltatok ilyet utalás választása esetén?

Figyelt kérdés

Tudom sokszor rosszak a gépek vagy/és nem ismernek fel ezt - azt ezek már "megszokott" dolgok, ahogy az is előfordul valaki napokkal később látja csak a számláján a pénzt, de ma ami történt velem nekem új.

QR kód beolvasása pipa nevemen köszönt a gép, beteszem flakonokat kifizetésre rányomok ahogy mindig erre feladja jótékonykodni akarok vagy utalványt kérek? Ez most mi a sz@r, ez lesz az új hiba hogy közbe kidob ( legalábbis feltételezem az történt )? Járt már valaki így? Kár nem ért, mert ott a voucher rendben csak ugye nem azt akartam.

Normál tempóban csinálok mindig mindent tehát még az sem lehetett a gondja ( és eddig soha nem is volt) ne nyomnék egyből a kifizetésre, nem is értem...

2024. aug. 5. 13:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%

Kicsit zavaros,igen.

Szóval miután végeztél kidobott?

Vagy csak feladta a két lehetőséget?

2024. aug. 5. 14:50
 2/17 A kérdező kommentje:

Ha neked nem érthető, ahogy és amit leírtam akkor biztosan nem te vagy az én emberem, de közben írtak már ketten privátban, hogy náluk is előfordult ( ők valahogy tudták értelmezni, amit olvastak durva ) úgyhogy sajnos akkor ez nem ritka és még lehet is rá számítani.

Mondjuk az érdekes mind a hármunk esetén Aldi boltjában lévő gép csinálta máshol nem, lehet csak őket kell kerülnöm viccesre véve a dolgot. :)

2024. aug. 5. 16:11
 3/17 Kólauborkával ***** válasza:
79%

Szerintem is elég zagyva lett. Le a kalappal az előtt, aki megértette.

(Én nem jártam még hasonlóan, bár 1x vittem vissza az összegyűlt cuccokat)

2024. aug. 5. 16:26
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is volt ilyen én írtam nekik és mohu azt válaszolta, hogy előfordul volt már rá panasz dolgoznak a fejlesztésen a kollégák hogy a jövőben ne legyen.
2024. aug. 5. 16:38
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztaltam,de csak kétszer az okát nem tudom.Az szerencsés ilyenkor nem veszik el a pénzünk hanem automatikusan kiadja a papírt helyette akkor is ha semmire nem nyomsz. Valami porszem kerül szerintem ilyenkor a gépezetbe.
2024. aug. 5. 17:07
 6/17 A kérdező kommentje:
#4 Köszönöm válaszod.
2024. aug. 5. 18:01
 7/17 A kérdező kommentje:

Igen el nem tűnt az is valami.

Köszönöm leírtad.

2024. aug. 5. 18:03
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én még nem találkoztam ezzel csak hasonlóval a kódom érzékelte nevem nekem is ott volt aztán bedobáltam energiaitalos meg vizes palackokat és a végén megint be kellett olvasnom így volt csak jó! Az egész elején volt azt hittem kezdő hiba, de akkor aktuális még csak én nem futok bele azóta.
2024. aug. 5. 18:48
 9/17 anonim ***** válasza:
69%
Nem
2024. aug. 5. 20:37
 10/17 A kérdező kommentje:

Az is érdekes, de neked legalább engedte a végén újra.

Köszi a választ, azóta többen írtak FB csoportban, hogy így jártak úgyhogy lehet valami központilag is volt most, mint 07.28. csak akkor a számlára nem kapták meg sokan a pénzt ( én abból szerencsére kimaradtam ).

2024. aug. 5. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!