Tapasztaltatok ilyet utalás választása esetén?
Tudom sokszor rosszak a gépek vagy/és nem ismernek fel ezt - azt ezek már "megszokott" dolgok, ahogy az is előfordul valaki napokkal később látja csak a számláján a pénzt, de ma ami történt velem nekem új.
QR kód beolvasása pipa nevemen köszönt a gép, beteszem flakonokat kifizetésre rányomok ahogy mindig erre feladja jótékonykodni akarok vagy utalványt kérek? Ez most mi a sz@r, ez lesz az új hiba hogy közbe kidob ( legalábbis feltételezem az történt )? Járt már valaki így? Kár nem ért, mert ott a voucher rendben csak ugye nem azt akartam.
Normál tempóban csinálok mindig mindent tehát még az sem lehetett a gondja ( és eddig soha nem is volt) ne nyomnék egyből a kifizetésre, nem is értem...
Köszönöm nem láttam ott a témát, de rákeresek akkor.
Elvileg nem voltam lassúbb, mint máskor, de köszönöm írtál figyelni fogok rá külön.
Akkor csinalja ezt ha nincs vagy akadozik az internet kapcsolat. Mivel a banki utalashoz az kell.
Ha nem tetszik h kupont ad, akkor azt keszpenzre atvalthatod. ( kotelesek atvaltani )
Igen ez volt a hivatalos válasz is ( közben kaptam ), hogy valószínűleg átmenetileg adott helyen nem volt internet kapcsolat és ezért szakította meg.
A vouchert tudom kötelesek kifizetni az más téma.
Köszi a válaszodat azért, valóban ez a " megoldás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!