SOS!! Valaki aki rendelt a mindent olcsón.hu oldalról annak mennyi idő volt mire vissza utaltak az árura az összeget?
Mert rendeltem egy gépet teszem hozza bekapcsoltuk nem ment semmi azonnal jeleztem a kedves “barbara” nevű holgyemenynek, küldött futár minden elvitte a termeket mondta a nő megérkezik az áru jelez így is volt kert szamla számot amire utalnak nade
Ennek már bő egy hete 3oraja írtam a holgyikenek hogy nem érkezett az összeg meg mindig meg azóta se kep se hang, tehát akinek volt velük már dolga jelezzen már valamit mert nem
Hagyom ennyibe hogy elviszik a pénzem, egyáltalán nem azt árulják amit az interneten ott hirdetnek meg kellene szüntetni az egesz céget úgy ahogy van !!
Ez egy szar cég, gagyi cuccokkal, ócska ügyfélszolgálattal. Nézd meg róla a véleményeket!
Készülj fel a harcra, de remélhetőleg előbb-utóbb visszakapod a pénzed, bár nem kapkodják el. Azt azért az 1 hétbe kalkuláld be, hogy 4 nap ünnep volt!
Ismeretlen cég esetén mindig-mindig-mindig nézd meg a véleményeket!
Ráadásul emellett a cég mellett még van vagy 6 cége ugyanannak a tulajdonosnak, csak más-más néven, de ugyanazzal az ügyfélszolgálattal és ugyanazzal a telephellyel, ugyanazokkal a bóvlikkal.
Manapság nem árt óvatosnak lenni, rengeteg ilyen van!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!