Van egy család, ahol az anyuka csak kecskesajtot eszik, az apuka nem eszi meg a kecskesajtot, a gyerek meg egyáltalán nem eszik semmilyen sajtot, mert laktózérzékeny. Bár attól még ehetne sajtot, de nem eszik. Ezt hogy tudják összeszervezni?
Ahogyan valaki mondta: mindenkinek legyen saját élelmiszer. Én például rettentően válogatós vagyok, miközben párom szinte mindent megeszik. Mégis szép az élet együtt. Konkrétan nem értem a problémázást. :-)
Sőt: anyum 30+ évet végig csinált így velem. Bár neki azért volt könnyebb, mert rokkantként nem dolgozott.
A gyerek nem eszik se kecseksajtot, se laktózmentes sajtot, azt mondja hogy nem is szereti, és így szokta meg, hogy nem eszik semmilyen tejterméket. Már tinédzser korú. Nincsenek testvérei.
Apuka nem eszi meg a kecskesajtot, de eszik masféle, tehéntejes sajtokat.
Anyuka viszont kecsasajtot eszik, de azt szinte minden nap eszik legalább 1×, nagyon szereti. Azt mondja, nem utálja a tehéntejes sajtot se, de annyival jobban ízlik neki a kecskesajt, hogy azért eszik mindig azt. Mozarellát megeszi időként, de más tehéntejes sajtot évek óta nem eszik.
Rokonomék ez a család. Azért írtam ki a kérdést, mert az 1. adventi vasárnaphoz felvezető hét hétfőjétől náluk kell lennem karácsonyig (szezonmunka miatt).
Kérdező, neked semmi közöd az ő étkezésükhöz.
Az ő mindennapi ételeikhez meg főleg.
Szépen elballagsz a boltba, megveszed magadnak amit kell és egy külön doboban beteszed a hűtőbe.
Nem is értem. Más a közös főtt étel, esetleg, meg más az ő hideg kajájuk, ami az övék.
Nem három napra mész, hanem egy hónapra, szóval megvásárolod magadnak a dolgokat, és eszed azt.
Feltételezem nem akar magának kaját venni, hanem az övéket zabálná fel
Azért probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!