Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan lehet hízni laktózérzék...

Hogyan lehet hízni laktózérzékenyként ?

Figyelt kérdés

175 cm magas 25 éves és 64kg ot nyomó fiú vagyok, ebből kiderül, hogy elég vékony vagyok.

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnék hízni laktózérzékenyként? Rendszeresen eszek pl lefekvés előtt mindig nem kis mennyiséget, de mégsem hízok, fogyni könnyen tudok és 64-5kg fölé nem tudok hízni. Mit tegyek?

aug. 12. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:
55%

Ha izmot építsz akkor is nő a súly.

Egy konditermet javaslok tehát.

aug. 12. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi köze a hízásnak a laktózérzékenységhez? Hízni a tartós kalóriatöbblettől lehet, tehát ha a számok alapján szufficitben vagy.

Amíg fogalmad nincs a táplálkozás és a kalóriaszámolás alapjairól, addig min csodálkozol?

aug. 12. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:
55%

"Ha izmot építsz akkor is nő a súly"

Hosszútávon izmot építeni is csak kalóriatöbbletben lehetséges. Naturálon egyébként sem lehet jelentős kilókat érő izomszövetet építeni, mert nem így működik a biológia.

aug. 12. 20:26
 4/8 anonim ***** válasza:

1es vagyok

Nyílván úgy értettem, h kalóriatöbbletben. Azt gondoltam a kérdezőnek egyértelmű.

aug. 12. 20:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező kicsit sincs képben, és azt sem tudja, mi az a kalóriatöbblet, úgyhogy nem egyértelmű neki.
aug. 12. 20:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyél még többet. Ennyi a titok. Azt hiszed eleget eszel de nem. Mindig egyél másfélszer annyit mint amit amúgy
aug. 13. 00:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Kalóriatöbblet.
aug. 13. 01:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyél még egy szelet kenyeret, és nézd meg, mi történik!
aug. 13. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!