Hogyan lehet hízni laktózérzékenyként ?
175 cm magas 25 éves és 64kg ot nyomó fiú vagyok, ebből kiderül, hogy elég vékony vagyok.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnék hízni laktózérzékenyként? Rendszeresen eszek pl lefekvés előtt mindig nem kis mennyiséget, de mégsem hízok, fogyni könnyen tudok és 64-5kg fölé nem tudok hízni. Mit tegyek?
Ha izmot építsz akkor is nő a súly.
Egy konditermet javaslok tehát.
Mi köze a hízásnak a laktózérzékenységhez? Hízni a tartós kalóriatöbblettől lehet, tehát ha a számok alapján szufficitben vagy.
Amíg fogalmad nincs a táplálkozás és a kalóriaszámolás alapjairól, addig min csodálkozol?
"Ha izmot építsz akkor is nő a súly"
Hosszútávon izmot építeni is csak kalóriatöbbletben lehetséges. Naturálon egyébként sem lehet jelentős kilókat érő izomszövetet építeni, mert nem így működik a biológia.
1es vagyok
Nyílván úgy értettem, h kalóriatöbbletben. Azt gondoltam a kérdezőnek egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!