A mozzarella mennyire jó fehérjeforrás?
Figyelt kérdés
szept. 11. 14:22
11/15 anonim válasza:
9:
Mik azok a bizonyított pozitív tulajdonságai a tejtermékeknek, ami pl egyéb fehérjeforrásoknak nincs?
12/15 A kérdező kommentje:
#11 minden káros nagy mennyiségben. Ha egy testépítő nem ehet vörös húst, tejterméket, szóját, akkor miből vigye be a fehérjét? Én is tudom a tejtermékek negatív hatását, de ha nem viszed túlzásba, akkor semmi bajod nem lesz. Pont úgy, mint minden más kajánál.
szept. 11. 17:18
13/15 anonim válasza:
Nyilván semmi nem olyan, mint 50-100 éve.
A tonhalban, lazacban is ott vannak a nehézfémek, stb.
A vörös húsokkal nincs semmi probléma, sőt még sokkal több bennük a hasznos aminosav, mint a fehér húsokban.
Igazából ha tejtermékeket, szóját meg a glutént megpróbálja elkerülni az ember, akkor már ezzel rengeteget tett az egészségéért.
14/15 anonim válasza:
A tejtermékek úgy általában a legjobb minőségű fehérjeforrások köué tartoznak:
Az viszont nem igaz, hogy csak a mennyiség számít. Sajnos simán előfordulhat, hogy mennyiségileg megvagy az ajánlott 1,5-2g/tskg-val, de egy jó része alacsony minőségű forrásból származik, ami nem hasznosul olyan hatékonyan.
15/15 anonim válasza:
A sajtokban só is van bőven a zsír mellett, arra is figyelj. A sovány húsokat semmi nem közelíti meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!