Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik tartós tej finom?

Melyik tartós tej finom?

Figyelt kérdés
Mi a Sissy márkájút használtuk, de felénk egy Pennyben sincs már. Mit ajánlotok helyette?
2010. nov. 3. 06:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Univerben szoktam venni kis kék bögre van rajta-de hogy mi a neve azt nem tudom. 150.- körül van és mi nagyon szeretjük.
2010. nov. 3. 09:02
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
én mindig igyekszem friss tejet venni, ezek közül a magyarok finomak. általában alföldi-t, jász-tejet szoktam venni. ha nincs, esetleg mizo-t.
2010. nov. 3. 09:25
 13/19 A kérdező kommentje:

Kedves "Tejes"! Köszönöm a megtisztelő válaszodat és, hogy másik alternatívát adtál!

Sajnálom, hogy egyesek még ott tartanak, hogy a tartós tej attól "tartós", hogy tele van tartósítóval és tömjem csak a gyereket vele. De egyébként NEM AZ VOLT A KÉRDÉSEM, hogy melyik egészségesebb!

2010. nov. 3. 12:34
 14/19 anonim válasza:
A legelső válaszolónak üzenem, hogy lehet a tartós tejet altatni. Ugyanúgy megalszik, mint bármelyik másik tej.
2010. nov. 3. 13:01
 15/19 anonim ***** válasza:

09:25 vagyok

hiába nem ez volt a kérdés, de személy szerint nekem a friss tej ízlik jobban, nem tehetek róla. nagyon megy a pontozgatás, csak tudnám mire ez a határozott, markáns vélemény... azt hiszem mindenki csak segíteni szeretne azzal, hogy leírja a véleményét. máskor majd csöndbe marad mindenki, aztán nincs min vitázni.

2010. nov. 3. 13:28
 16/19 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Én nem vitázni akartam. Feltettem egy kérdést és arra vártam a választ. Mindenkinek megvan a véleménye az egészségkárosító anyagokról, de nem erre voltam kíváncsi. A kérdésem csak annyi volt, hogy "Melyik tartós tej finom?" Nem azt akartam megtudni, hogy milyen anya vagyok, mert tartós tejjel tömöm a gyereket.

A pontozás pedig arra vonatkozik, hogy nem volt hasznos számomra az ilyen válasz. Aki hasznosat írt, azt meg felpontoztam. Nem erre való ez a rendszer???

2010. nov. 4. 05:36
 17/19 anonim ***** válasza:
nem rajtad akadtam ki, hanem a nagy lepontozáson, de ezek szerint te is így tettél. az volt a kérdés, hogy melyik finom, hát kinek, melyik, nem? nyilván tök különböző válaszok érkeztek. én a házi tejet szeretem a legjobban, de ritkán iszom, mert nehéz hozzájutni és drága. az, hogy emellett, még egészséges is. vettem már tecso-at is, de a házi után ég és Föld a különbség, csak ha már hozzászoktatod a szarhoz az ízlésed, akkor nem tűnik fel.
2010. nov. 4. 08:52
 18/19 anonim ***** válasza:
a megaltatáshoz: dehogy alszik meg! ahelyett, hogy megsavanyodna, megkeseredik, próbáld ki!
2010. nov. 4. 09:07
 19/19 A kérdező kommentje:
Tegnapi 9.25-ös: én nem pontoztam le azokat, akik másik fajta tejet ajánlottak, hiszen arra voltam kíváncsi, hogy kinek melyik ízlik. Persze, hogy különbözőek az ízlések, de ha valamelyiket több ember is szereti, vagy épp ellenkezőleg, elutasítja, ahhoz másként fogok már állni én is: kipróbálom vagy eszembe sem jut megvenni. Ezért írtam ki a kérdést eredetileg.
2010. nov. 4. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!