Melyik tartós tej finom?
Kedves "Tejes"! Köszönöm a megtisztelő válaszodat és, hogy másik alternatívát adtál!
Sajnálom, hogy egyesek még ott tartanak, hogy a tartós tej attól "tartós", hogy tele van tartósítóval és tömjem csak a gyereket vele. De egyébként NEM AZ VOLT A KÉRDÉSEM, hogy melyik egészségesebb!
09:25 vagyok
hiába nem ez volt a kérdés, de személy szerint nekem a friss tej ízlik jobban, nem tehetek róla. nagyon megy a pontozgatás, csak tudnám mire ez a határozott, markáns vélemény... azt hiszem mindenki csak segíteni szeretne azzal, hogy leírja a véleményét. máskor majd csöndbe marad mindenki, aztán nincs min vitázni.
Kedves utolsó! Én nem vitázni akartam. Feltettem egy kérdést és arra vártam a választ. Mindenkinek megvan a véleménye az egészségkárosító anyagokról, de nem erre voltam kíváncsi. A kérdésem csak annyi volt, hogy "Melyik tartós tej finom?" Nem azt akartam megtudni, hogy milyen anya vagyok, mert tartós tejjel tömöm a gyereket.
A pontozás pedig arra vonatkozik, hogy nem volt hasznos számomra az ilyen válasz. Aki hasznosat írt, azt meg felpontoztam. Nem erre való ez a rendszer???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!