Melyik tartós tej finom?
Itt egy link: [link]
Nem hiszem, hogy a sima zacskós tej annyival egészségesebb lenne a tartósnál. Na, de nem is ez volt a kérdés. Nekem finom tej kell, amit elég a havi nagybevásárlásokkor egyszer megvennem.
ha elfogadod egy autentikus válaszát, nyugodtan adj a kisgyermekednek akár zacskós, akár friss dobozos vagy uht tejet.
több, mint 40 éve vagyok a szakmában és felelősségem teljes tudatában kijelenethetem, hogy a tejüzemekben SEMMIFÉLE tartósítót sem tejport nem tesznek a tejekbe!!!
a tejeket külömböző hőmérsékleten hőkezelik, a zsírt pedig homogenizálják, vagyis magasnyomáson egyneműsítik.
a friss pasztőrözött tej 5-6 napig biztonsággal fogyasztható, természetesen hűtve.
az uht a hosszanfriss tej, ami három hó szavidővel kerül forgalomba.
az ESL egy hazánkban új technológia a féltartós tej kategória, amely 21 nap szavatosságot biztosít.
kedves kérdező! a Sissyt mi is gyártunk Pennynek, de ugyanazt
a minőséget más üzletekben is megkapod.
szinte valamemnnyi áruházláncnak gyártunk sajátmárkás tejtermékeket.
legszembetűnőbb talán a Magyar tejtermékcsalád, de pl a Spárnak S-Budget néven szállítunk.
a cégünk nevét nem illik ide leírni, de, ha HU-260 eu kódot találsz a csomagoláson, akkor minőségi magyar terméket veszel.
én kigyermeknek a 2,8 zsírtartalmú bármilyen szav.idős tejet ajánlom.
üdv-tejes-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!