Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik tartós tej finom?

Melyik tartós tej finom?

Figyelt kérdés
Mi a Sissy márkájút használtuk, de felénk egy Pennyben sincs már. Mit ajánlotok helyette?
2010. nov. 3. 06:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
45%
Egyik sem, mert ezek nem tejek, porokból készülnek, tejet sosem láttak!!! Próbáld megaltatni, nem fog menni, de ha kint hagyod a 30 fokban egy hétig, akkor sem lesz baja, nyugodtan ihatod tovább. Szerinted miért??? Mert semmi kmöze a tejhez! Ezeket tapasztalatból írom! Ha igazi tejet akarsz írni, vegyél tehéntejet, forralás után nagyon finom, ma már sok helyen árulják!
2010. nov. 3. 06:12
 2/19 anonim ***** válasza:
*nem írni, inni. kicsit elkalandozó vagyok ma reggel!!!:)
2010. nov. 3. 06:12
 3/19 A kérdező kommentje:
Tudod ezzel az a baj, hogy az igazi tej "kiüti" a kisfiam bőrét. Ezt meg nagyon szerette. A zacskós tej (Tolle) meg 3 nap után összeállnak, ahogy felforralom. Mindennap meg nem akarok a boltba járni fél liter zacskós tejért.
2010. nov. 3. 06:15
 4/19 anonim ***** válasza:
26%
Ja, az más, tényleg most hogy írod, én sem látom már ezt a sissy tejet. De szerintem a kicsikéd megér annyit, hogy naponta lemenj a boltba!
2010. nov. 3. 06:17
 5/19 A kérdező kommentje:

Itt egy link: [link]

Nem hiszem, hogy a sima zacskós tej annyival egészségesebb lenne a tartósnál. Na, de nem is ez volt a kérdés. Nekem finom tej kell, amit elég a havi nagybevásárlásokkor egyszer megvennem.

2010. nov. 3. 06:17
 6/19 anonim ***** válasza:
26%
Márpedig finom tartós tej nem létezik, az csak tejutánzat, ami tele van tartósítószerekkel. De a Te dolgod mivel tömöd a kisfiadat!!! Próbálkozz különféle dobozos tart.tejjel, és kitapasztalod melyik finom, a gyereknek. Kinek mi a finom.... tudod, ízlések és pofonok....
2010. nov. 3. 06:21
 7/19 anonim ***** válasza:
87%
a tartós tejek sokkal finomabbak mint a zacsisak, de akkor is a friss tehéntej a legfinomabb :P
2010. nov. 3. 07:43
 8/19 anonim ***** válasza:
33%
Tudod a tartós tejek tele vannak tartósítóval, azért állnakk el annyi ideig. De ha a gyermekednek ez jó, akkor természetesen használd. Bár én sem látom túl gyakran ezt a terméket.
2010. nov. 3. 08:05
 9/19 anonim ***** válasza:
87%
Hogy kinek mi a finom, relatív. Vegyél mindegyikből, aztán meglátod, melyik ízlik neki.
2010. nov. 3. 08:11
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

ha elfogadod egy autentikus válaszát, nyugodtan adj a kisgyermekednek akár zacskós, akár friss dobozos vagy uht tejet.

több, mint 40 éve vagyok a szakmában és felelősségem teljes tudatában kijelenethetem, hogy a tejüzemekben SEMMIFÉLE tartósítót sem tejport nem tesznek a tejekbe!!!

a tejeket külömböző hőmérsékleten hőkezelik, a zsírt pedig homogenizálják, vagyis magasnyomáson egyneműsítik.

a friss pasztőrözött tej 5-6 napig biztonsággal fogyasztható, természetesen hűtve.

az uht a hosszanfriss tej, ami három hó szavidővel kerül forgalomba.

az ESL egy hazánkban új technológia a féltartós tej kategória, amely 21 nap szavatosságot biztosít.

kedves kérdező! a Sissyt mi is gyártunk Pennynek, de ugyanazt

a minőséget más üzletekben is megkapod.

szinte valamemnnyi áruházláncnak gyártunk sajátmárkás tejtermékeket.

legszembetűnőbb talán a Magyar tejtermékcsalád, de pl a Spárnak S-Budget néven szállítunk.

a cégünk nevét nem illik ide leírni, de, ha HU-260 eu kódot találsz a csomagoláson, akkor minőségi magyar terméket veszel.

én kigyermeknek a 2,8 zsírtartalmú bármilyen szav.idős tejet ajánlom.

üdv-tejes-

2010. nov. 3. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!