Friss víz sokkal egészségesebb, mint az állott?
Nem lustaságból kérdezem, hanem mert NEM AKAROK VIZET PAZAROLNI (természetesen ez nem juthat mindenkinek eszébe, hiszen ez Magyarország). Másik meg hogy eddig se fostam tőle, ezért gondoltam, hogy biokémiailag talán nincs is különbség.
...esetleg van Valaki aki ért is hozzá? :)
A látszólag tiszta vizben is vannak bacik,amik ha hosszabb ideig viszonylag szabad térben vannak akkor kóros és káros mértékben elszaporodnak.Ezért fertőtlenitik a vizvezetékrendszereket is rendszeresen.
Kétnaposnál régebbit nem tanácsos meginni mégha hűtőben volt még akkor sem.
A viztakarékossági duma rosszduma,de gondolom csak vicceltél!!
Ha hozzáértő válaszát várod akkor miért nem kozultálsz mikrobiológussal,?Ő részletesebben föltudna homályositani.
Azért, mert nem tudok hirtelen előhúzni a zsebemből egy mikrobiológust. :) Nincsenek fennt MSN-en se. :(
De ez a válasz amúgy megfelelően szakszerű volt, úgyhogy most nincs is igazán szükség mikrobiológusra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!