Akik jól laknak a zabkásától,azok mivel,illetve hogy csinálják?
Én 3 deci tejből+4 ek darált zabpehelyből csinálom, bele pl egy banán, 1 barack,fahéj,néha mazsola de kb egy óra múlva éhes leszek tőle,pedig nagy adagnak nêz ki és mindenhol azt olvasom hú de laktat reggelire.
160cm/70 kg :( fogyás lenne a cêlom,nyilván nem csak ezzel
1-es: elvileg ezzel jól lehet lakni, csak ez majdnem egy napi kalóriamennyiség
25 dkg zabpehely esetén1350 kcal, 30 dkg esetén meg 1550.
Emellett ha nekem egyszerre meg kellene enni fél kg (vagy kicsit több) súlyú ételt, belehalnék, ennyi egy normális ember gyomrába nem fér bele egyszerre.
Nos én nem diétozok, csak szeretek enni.
Egy natúr joghurt, 5 csapott evőkanál zab, pici fahéj, egy teáskanálnyi méz, egy teáskanálnyi chia mag és rá egy alma, barack vagy egy banán felszeletelve.
Reggel 5-től vagyok fenn, ezt 8-kor eszem meg és a napi többi étkezésem kb 12.30-kor ebéd, vacsi pedig 17.30-kor.
2
Mi számít normális embernek?180 cm vagyok ~80 kg...
Nem tudom mióta csinálod de idő kell hozzá hagy hozzászokjon a szervezet a kevesebb kalória bevitelhez.
Picit koplalni kell de az adag rendben van.
Éppen zabpelyhet eszem. 3 kicsi (valóban igen kicsi) őszibarack összeturmixolva kicsi vízzel, majd pár percig állni hagyom.
Én egy két órát kibírok vele, utána ebéd vagy tízórai a napi teendők függvényében.
(170/52)
A hozzávalók változóak, attól függ, mi van éppen itthon. Bármilyen gyümölcs, joghurt, kefír, tej alternatíva, esetleg tej (ritkán, mert nem nagyon bírja a gyomrom), van, hogy csak vízzel turmixolom a gyümit, mint ma is.
Én nem fogyózom, soha nem fogyóztam, de reggel nem nagyon tudok még mást enni, délután, este eszem inkább.
6. voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!