Legjobb, erős 3az 1-ben kávé?
Figyelt kérdés
aug. 7. 15:33
2/11 anonim válasza:
Jacobs. Nekem ez a többihez képest erősebb volt, de kinek mi, a Nescafe-t pl én meg se érzem, olyan mintha egy desszertet innék.
3/11 anonim válasza:
Amúgy nagyjából ugyan az az összes. 15 grammos tasakból 12 cukor, 1,5-2 gramm kávé, a többi tejpor meg adalék. Akkor már inkább granulátum.
4/11 A kérdező kommentje:
A Nescafé valahogy nekem nagyon íztelen, de kipróbálom a strongot :)
aug. 7. 17:42
5/11 anonim válasza:
A sima az full cukros-tejes víz, a strongban érezni azért a kávét is.
6/11 Gál Gábor 2024 válasza:
Beugratós kérdés, egyik sem jó.
8/11 anonim válasza:
egyszer vettem egy olcsót, komolyan mondom hal szaga volt a végterméknek! tényleg az elkényelmesedett verzióban is jobb a sima instant mint az előre összeállítottak, mert harmatgyengék
9/11 A kérdező kommentje:
És a sima instant kávéból melyiket ajánlod?
aug. 8. 21:00
10/11 anonim válasza:
Nescafé creamát veszek, ha valami miatt csak instant jó. A 3 az egyben kávék rettentő cukrosak. Még a strong a legerősebb, de az is legalább 3 kockacukornyinak megfelelő cukorral van megtöltve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!