Étkezéshez fatányért vagy porcelánt tartotok-e higiénikusabbnak?
Figyelt kérdés
Akár pl. paradicsom és egyéb leves ételek fogyasztásához...júl. 30. 08:59
2/37 anonim válasza:
Fatányért...? Mélyik században vagyunk?
3/37 anonim válasza:
Nyilván a porcelán,vágódeszkából se engedik ami faból készült éttermek konyhájában
4/37 anonim válasza:
A fa porózus.
Akármit csinálsz vele, magába szív mindent, poshadt mosogató vizet, port, hús levet, mindent.
5/37 anonim válasza:
Ebből a kettőből a porcelán, amit alapjáraton utálok, én az arcopal tányérokat szeretem.
6/37 A kérdező kommentje:
Hogyan, miért lehet a porcelánt utálni?
júl. 30. 09:51
7/37 anonim válasza:
A fatányér a legkevésbé gigiénikus minden anyag közül
9/37 A kérdező kommentje:
Az arcopal valszeg jobb a porcelánnál...csak, bizonyára furcsán néznének az edény...boltban, ha arcopal tányért keresnék....
És....milyen drága a porcelánhoz képest?
júl. 30. 11:10
10/37 anonim válasza:
"Fatányért...? Mélyik században vagyunk?"
Látszik, hogy nem jársz étteremben. De szólik, a 21.-században volt már, hogy a Mekiben is deszkán szolgálták fel a Signature Collection Burgereket, csak hogy a te kulináris világodhoz közelálló példát mondjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!