Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után mi vált...

Császármetszés után mi vált be nektek a hasszorító pánt vagy a hasszorító bugyi? Melyik tipus? Melyik a kènyelmesebb, higiènikusabb stb...?

Figyelt kérdés

2022. febr. 6. 17:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%

egyik se

2 császárom volt. Mind a 2x azt ajánlotta a doki hogy minnél többet szellőzzön a heg, és ezek csak hátráltatják a gyógyulását.

A hasam enélkül is visszaállt eredeti állapotára idővel, pedig ikrekkel voltam terhes

2022. febr. 6. 17:35
 2/12 anonim ***** válasza:
Alakformáló bugyi.
2022. febr. 6. 17:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se. Kizárólag magas derekú laza bugyit tudtam elviselni, ha egy kicsit is szorított a ruha, zsongott a hegem……
2022. febr. 6. 18:20
 4/12 A kérdező kommentje:
Fèlek nem fogom tudni a babát emelgetni normálisan ellátni stb egy ilyen "segítsèg"nèlkül..
2022. febr. 6. 19:32
 5/12 anonim ***** válasza:

Két császárom volt. Mindkétszer szülés utáni haskötőt használtam, és sokat segített.

Annyi tanácsom van, hogy ha ezt választod, akkor mindig hanyatt fekve tedd fel, és csak azután ülj fel.

Így tart; ülve, állva felrakva meg csak leszorít.

2022. febr. 6. 21:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Semmi köze a baba emelgrtéséhez a hasszorítónak. Viszont a saját gyógyulásodat igencsak vissza tudja vetni. Mivel az tartja a dolgaidat a saját izmod helyett, az izomzatod nem fog dolgozni, regenerálódni. Nem ajánlatos használni.
2022. febr. 6. 21:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Én se használtam, a dokim kifejezetten ellenezte is a használatát.
2022. febr. 6. 23:43
 8/12 A kérdező kommentje:
Nyilván nem folyamatosan használnàm,csak amikor szüksèges.,hogy gyógyuljon magától is
2022. febr. 7. 09:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Tehát 4en javasoltuk (orvos, gyógytornász után ), hogy többet árt, mint használ, ne hordd. Ennek ellenére te mégis hordani fogod. Akkor minek tettél fél kérdést? Hogy megerősítsenek az elképzelésedben? Keresd fel a császárvonal applikációt és Facebook csoportot, nagyon jó szakértői cikk van erről a témáról. Ha nekünk nem , talán neki hiszel.
2022. febr. 8. 00:55
 10/12 anonim ***** válasza:

De szerinted mikor szükséges?

Egy 4kilós gyereket megfogsz tudni emelni.

Abban nem segít a haskötő

2022. febr. 8. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!