Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszéses szülés utána...

Császármetszéses szülés utána lehet has-szorítót használni a seb miatt?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 11. 08:25
 1/4 anonim ***** válasza:
nem, akkor nem, rendes szülésnél is csak kis időkre. Többször kell hagyni pihenni.
2008. ápr. 11. 09:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom kell haskötőt használni, még a varratszedés után is egy darabig, különben nagy esélye van az embernek, hogy sérve legyen.
2008. ápr. 11. 10:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet hasszorítót használni,de lehet,hogy nyomni fogja a sebet. Nekem a sima mosható hálós alsó is szorította,mert a vágás felett ilyenkor rendesen be van dagadva ill. nekem köldök alatt elég érzékeny volt.

Attól is függ,hogy hol van a seb,ha lennt bikinivonalon akkor kicsi az esélye,hogy sérved legyen.

Egyébként én nem használtam,mert azt olvastam,hogy a has akkor húzódik vissza a legjobban,hogyha a hasizom zavartalanul tud működni.(nincs leszorítva) Nem tudom,hogy ez igaz-e.

Próbáld ki a vizesruhát.

2008. ápr. 11. 17:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondták a kórházban, hogy csak sima szülés után szabad hasleszorító pántot használni, császárnál nem. Bár én meg sem próbáltam volna, mert az első héten van hatása a használatának, viszont én hozzá se nagyon tudtam nyúlni a hasamhoz úgy fájt, nemhogy leszorítsam..., pedig megvettem, mert álmomban sem gondoltam volna, hogy műteni fognak.
2008. ápr. 12. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!