Repontok mindegyikenel van olyan lehetoseg, hogy bankszamlara utaljak a penzt?
Figyelt kérdés
En a Lidlben nem tudtam, sot a kasszas is mondta, hogy itt nem lehet. 2 opcio volt: bolti utalvany vagy felajanlas.
Viszont lattam ilyen piros szkennelos dolognak latszo dolgot, de nem olvasta be a repont appomat.
júl. 21. 18:08
1/9 Gál Gábor 2024 válasza:
A számból vetted ki a szót, én is pont így jártam ma. Azt hittem, én vagyok a béna, hogy nem tudom használni, de akkor lehet, hogy az automata nem jó.
2/9 anonim válasza:
Először be kell szkennelni a telefonodat, utána köszönt a neveden és utána lehet berakosgatni a flakonokat.
3/9 anonim válasza:
Nekem nem működött, qr kódot beolvastam 3x erre kiadta a cetlit.
4/9 anonim válasza:
De ha utána kiadta a cetlit, akkor te a végén próbáltad meg beszkennelni ezek szerint.
5/9 A kérdező kommentje:
En elitte es utana is probaltam. De legalabb tudom most mar, h ha nem koszont a nevemen, akkor nem jo vmi.
júl. 21. 19:40
6/9 anonim válasza:
Igen. Fel kell hogy ismerjen, mivel elvileg regisztráltad a neved, számlaszámod. A jótékony célú felajánlást sem lehet a végére hagyni(bár azt nem próbáltam, csak olvastam), mert különben elszalasztod és csak a cetlit adja ki a levásárláshoz(vagy kérheted a pénztárban kp-ban is).
7/9 anonim válasza:
Amúgy többféle automata van. Van a "kocka" és van a hosszúkás. Lehet, hogy nem ugyanazokat a funkciókat tudják.
9/9 anonim válasza:
"Viszont lattam ilyen piros szkennelos dolognak latszo dolgot, de nem olvasta be a repont appomat"
Mert magyar és állami. Ezzel mindent elmondtam.
Elvileg egyformán szarok a gépek. A kis lyukba kell a QR kódot megnyitva betenni a telefont és megnyomni a gombot. Beolvassa.. csak mindig. Ugyan úgy mint az üvegeket. Azokat is vagy olvassa.. vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!