Ezek mindegyike halikra, vagy netán egyik sem?
2019. szept. 28. 22:56
1/7 anonim válasza:
Szrabb helyre nem tudtad feltölteni?????
2/7 A kérdező kommentje:
Ide tudtam (egyelőre) de még majd próbálkozok. De, ha lenne ötleted, szívesen fogadnám
2019. szept. 28. 23:54
3/7 A kérdező kommentje:
Egyébként ezeket a valamiket három különféle halakból szedtem ki....eléggé kezdő vagyok halügyben (most csináltam ilyet életemben másodszor). Halászlét fogok főzni (holnap).
2019. szept. 28. 23:56
4/7 anonim válasza:
Öá, fúj... Miért voltam olyan hülye, hogy mind a hármat megnéztem? :(
5/7 anonim válasza:
Az első kép biztosan ikra. Így képről a többit nehéz megállapítani, de ha vannak apró gömbök benne, akkor igen. Vagy alaplébe főzöd, vagy bele a halászlébe. Nyugi attól, hogy fújjol valaki tőle, még más szeretheti. Én van amikor kirántom.
6/7 anonim válasza:
Az első kép 100%, de a másik kettő is, kizárásos alapon. Különböző méretűek, fejlettségű szintűek. Ha alaposan megnézem a képeket, én látom a gömböcskéket. Halmáj nem lehet, haltej szintén nem így néz ki, bél még úgy sem. Más meg mi lehet még a halban? Szóval nyugodtan bele teheted.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!! Én látom a valóságos anyagokban mindegyikben a göböcskéket, azért is nem dobtak ki a többi testrészek együtt.
2019. szept. 29. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!