Azért nem lehet felverni a tojásfehérjét habbá, mert már az elején beleraktam a cukrot?
Figyelt kérdés
Később felett volna?
Végül csak ilyen krémes jellegű lett.
2024. jún. 29. 12:44
11/12 anonim válasza:
Érdemes porcukrot használni, de a problémát nem ez okozhatta, hanem valami más. Vagy mégiscsak belekerült egy minimális sárgája, vagy az edényben maradhatott minimális zsiradék, vagy akár mosogatószer maradvány. Ilyesmi főleg a műanyag edényeket fordulhat elő. További probléma lehet az öreg tojás - nem romlott, csak régi, valamint, talán nem ok nélkül javasolták régen, hogy ne hűtőhideg legyen a tojás - bár ettől még fél lehet verni, csak picit nehezebben.
12/12 anonim válasza:
Érdekes én mielött beinditanám a habverőt a cukor és a fehérje a tálban van mégis szép keményre feltudom verni, nem az a gond hogy a cukor korán lett hozzáadva, hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!