Azért nem lehet felverni a tojásfehérjét habbá, mert már az elején beleraktam a cukrot?
Figyelt kérdés
Később felett volna?
Végül csak ilyen krémes jellegű lett.
2024. jún. 29. 12:44
1/12 anonim válasza:
Nálam is volt, hogy elején került bele, mégis kemény hab lett. Nem lehet, hogy kevés tojássárga ment bele?
2/12 A kérdező kommentje:
Nem volt benne tojássárgája, csak fehérje.
2024. jún. 29. 13:02
3/12 anonim válasza:
Ilyen melegben először hűtőbe rakom könnyebb felverődik.
Igen valószínű azért nem lett jó mert beleraktad a cukrot az elején.
4/12 anonim válasza:
Egy kicsi cukor még nem akadályozza a felverődésben, de túl sok már igen. Az is ront ha régi a tojás.
5/12 anonim válasza:
Igen.
Amikor mar kezd feheredni es kb felig fel van verve akkor lehet elkezdeni hozzaadni.
6/12 anonim válasza:
Érdekes, én a tojás sárgájával együtt is fel tudom szép fehér habbá verni. Bár kicsit tovább tart. De én nem sza**akodok a szétválasztással, mikor utána újra összekeverem őket. Ja és mindegy, hogy van benne cukor, vagy nincs.
8/12 anonim válasza:
A tojásfehérjénél éppen mindegy, hogy hidegen vered fel, vagy nem, mert csomó olyan recept van, ahol a vízgőz fölött kell melegíteni és utána felverni melegen, szóval nem azzal volt a gond. Vagy nem volt teljesen tiszta az edény, vagy ment bele sárgája is.
10/12 anonim válasza:
Igen, a cukortól megfolyósodik. Közben kell hozzá adagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!