A burgerking csirkehúsos hamburgere nem "műanyag", mint a többi?
Igaz, hogy nincs mű íze, de a hús tele van ízfokozókkal, a majonéz külön van készítve a gyorséttermeknek, több cukorral (a salátaöntetek is, ugyanannak a gyártónak a boltban kapható öntete sokkal ecetesebb és folyékonyabb, kevesebb benne a cukor, ugyanígy van a majonézzel és a ketchuppal...)
Jah és tele van sóval az egész.
Szóval ugyanúgy egészségtelen, maximum kevésbé káros, de hogy egészséges lenne... tuti nem az!
A különbség annyi hogy nem hús nyesedékből készül (elsőosztályú hús feldolgozáskor keletkezett vágóhídi hulladék = ebből készül a hamburger pogácsa) hanem szín húsból. (Nem nyesedék, hanem egyben hús. :D)
Egyetlen adalékanyag hiányzik a húspogácsához képest, a "ragasztó" egyébként valóban ugyanaz a kismillió E betűs szar mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!