A kutyám allergiás a csirkehúsos tápokra. Ha főzök neki liba, kacsa vagy pulykahúst, akkor ezekre is allergiás lehet?
az én erdélyi kopóm is allergiás.
ezt eszi: [link]
tényleg nincs benne csirke, és 3 hét alatt elmúlt a viszketése.
vigyázz mert sok allergiásnak valü tápban mégis csak van csirke!jól nézd majd meg az összetételét.
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok, hogy ilyen gyorsan reagáltatok! A helyzet még nem túl súlyos, nincs kihullva foltokba a kutyus szőre, de sokat vakarózik és rágcsálja a lábát. Remélem jól gondolom, a jelek alapján, hogy allergiás a tápra, amit eddig evett (ami csirkehúst tartalmaz), és ennek elhagyásával megszűnnek a tünetek.
Harcikeszeg!
Köszönöm! Jó, hogy leírtad, mert pont ezt szeretném majd adni neki! Most gyorsan csak a Dog Chow-ból tudtam bárányosat venni, de Joserával fogom etetni, mert eddig is azt ették, csak másik fajtát. Van még rajta kívül 2 kutyám, akik nem allergiásak, szépek tőle. Az Active-ot vagy a Regular-t szoktam rendelni. A legközelebbi rendelésnél már bárányosat is fogok kérni.
A liba, kacsa, pulykahúst azért kérdeztem, mert a szomszéd utcában van egy hentesbolt, ahol nagyon jó áron lehet hozzájutni emberi fogyasztásra szánt, friss, gyönyörű húshoz. Pl. kacsaszív 300 ft/kg, Liba farhát (jó húsos) 69 ft/kg, stb.
sajnos abban nincs tapasztalatom, hogy hogyan reagálnak egyéb szárnyasokra, mert nálunk vagy konzervet vagy tejfölt, johurtot, vagy egy kis csirkementes maradékot kapnak a tápra.
de most fogunk áttérni arra hogy hétvégégete főzünk nekik vmi színhust zöldségekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!