Mi a véleményetek a bébi üveges ételekről? Ha rá van irva hogy 5 hós korától lehet adni mondjuk, csirkehusos zölborsópürét, akkor csinálhatok neki én is azt? Mi különbség van aközött amit én csinálok meg amit üvegesbe megveszek?
Tehát akkor teljesen ugyanaz csak mégsem...?:) Aham értem...
És ez késöbb nem jelent "hátrányt" ha ezt adom neki egy ideig?
Ez nem egészen így van, nem adhatsz neki mindent, amit üveg szerint igen. Vannak ételek, amit üvegesben már adhatsz neki, de te otthon nem csinálhatod meg, mert nem tudod úgy elkészíteni, hogy a baba számára ártalmas, vagy még nem emészthető részeket kiszedd.
pl.: üvegesben van epres, málnás ízesítésű gyümölcs, de azt a magokban lévő allergén anyagok miatt, te csak 1 éves kora után adhatod, és ilyen például a te általad említett borsó is, melynek a héját nem tudja megemészteni, és puffaszthatja is.
Úgyhogy csak óvatosan!
Én kaptam a védőnőtől egy listát, hogy ha én készítem a kaját, akkor mit mikortól adhatok, ha gondolod írj, és átküldöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!