Teflon helyett szeretnék olyan edényt, amiben nem ég oda az étel?
Pont a bevonatosben nem ég le az étel.
Bevonat nélkülit is tudsz venni ezekben inkább csak főzni jó.
Te jó isten, milyen válaszok ezek??!! :D
Mi az, hogy a bevonatosban nem ég le, meg teflonban semmi nem tud leégni?!
KI mondott mást???
Pont ezért kell a kérdezőnek egy más alternatíva, a teflon helyett, amiben ugyanúgy nem ég le semmi!
Tényleg ennyire rottyon vagyunk, hogy egy egyszerű mondatot ennyire nem ért meg ennyi ember?? Nekem kínos, annyira gáz!
Kérdező, kerámia bevonat. De ne ezt a kő hatású márványbevonatosat vedd, hanem a frankó fehér kerámiát! Van krém színű is, meg szürke, a lényeg, hogy full sima. Néha a márványosat is kerámiának hazudják, de az messze nem olyan jó. Annak picit érdesebb a felülete.
A másik lehetőség, de az egy speciálisabb felhasználást igényel, az öntött vas. Kis serpenyőből meg a sima vas lemez serpenyő.
Ezeket nem egyszerű kezelni, be kell őket járatni, vannak rá eljárások, és utána is, élete végéig figyelni kell rá, hogyan használod.
Az előnye viszont, ha "beérik" a serpenyő, nem tud tönkremenni a felülete. Ezek szakszerű használat mellett 2-3 generációt lazán kiszolgálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!